Παρέμβαση Ρότσα για μείωση καυσίμων - «€44 εκ., δηλαδή 12 άρματα μάχης Τ80 τον χρόνο!»

Παρέμβαση Ρότσα για μείωση καυσίμων - «€44 εκ., δηλαδή 12 άρματα μάχης Τ80 τον χρόνο!»

Αντίδραση από τον Χρίστο Ρότσα, Πρόεδρο του Πατριωτικού Κινήματος, αναφορικά με την μείωση της τιμής των καυσίμων.

Ως γνωστό η Βουλή, σε έκτακτη νομοθετική συνεδρία της, ψήφισε ομόφωνα την πρόταση νόμου που προνοεί μείωση του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα κίνησης και το πετρέλαιο κατά 5,95 σεντ το λίτρο με έναρξη ισχύς της μείωσης τη 18η Δεκεμβρίου.

Γνωστός για τις τοποθετήσεις του περι εξοπλισμού της Κύπρου ανέφερε στο Twitter:

«Μειώσαμε τους δασμούς κατά 6σ το λίτρο (στα 30 λίτρα δηλ κερδίζουμε €1.8σ !) &δυο κόμματα διεκδικούν την δόα. Το συνολικό κόστος στο κράτος €44εκ δηλ 12 άρματα μάχης Τ80 τον χρόνο!

Μόνο στην Κύπρο οι γονείς για να βελτιώσουν την ζωή τους βλάπτουν την ασφάλεια των παιδιών τους».



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE