ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Ενέπλεξε κι άλλο επιχειρηματία στην υπόθεση ο 27χρονος –«Για να φαν τον Μπίλλη, που έφερεν που το εξωτερικό ανθρώπους…»

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Ενέπλεξε κι άλλο επιχειρηματία στην υπόθεση ο 27χρονος –«Για να φαν τον Μπίλλη, που έφερεν που το εξωτερικό ανθρώπους…»

Ακόμη ένα πρόσωπο φέρεται να ενέπλεξε ο 27χρονος μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση της απόπειρας φόνου του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν την Παρασκευή (14/12) στην διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου κατά την οποία απαγγέλθηκαν κατηγορίες στους δύο εκ των τριών συλληφθέντων για την υπόθεση με το σκούτερ (φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα), ο καταζητούμενος Ιωσήφ Ιωσήφ φερόταν να έχει διαφορές και με επιχειρηματία με το προσωνύμιο «Μπίλλης».

Στην κατάθεσή του ο 27χρονος Α. Χ. ανέφερε: «Ακούσαμε ότι ο Μπίλλης έφερεν που το εξωτερικό ανθρώπους για να σκοτώσουν τον Σήφη και που την άλλην εγύρευκε ευκαιρία για να φαν τον Μπίλλη».

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενό μας δημοσίευμα, ο 27χρονος καταλόγιζε στον «Σήφη» τον σχεδιασμό του φόνου του Νίκου Ροδοθέου.

Είχε πει: «Με τον Ιωσήφ Ιωσήφ είμαστε φίλοι που τον τζιαιρό που ανέλαβε προστασίες. Δουλεύκω κοντά του. Έλεγε σε άτομα έμπιστο ότι πρέπει να βρεθεί ο Ροδοθέου τζιαί να ‘παιχτεί’. Εστήσαν καρτέρι του Νίκου (σ.σ. Νίκου Ροδοθέου, αδερφού δολοφονηθέντος Άντρου), αλλά εν τα κατάφεραν. Έπιασέν με ο ‘Σήφης’ τηλέφωνο και είπε μου να μιλήσω με τον Άνταμ (σ.σ. ο Σύρος κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση), γιατί έγινε ‘παίξιμο’ (σ.σ. απόπειρα φόνου). Εκατάλαβα ότι εν για τον Ροδοθέου (σ.σ. Νίκο Ροδοθέου). Έπιασαν τον Άνταμ και είπεν μου έβαλεν το σκούτερ σε διπλανό σπίτι και επειδή ήταν επικίνδυνο θα μου το έδειχνε την επόμενη μέρα. Ο Άνταμ πήρε με σε πεζίνα να μου δείχει το πρόβλημα που είχε το αυτοκίνητο. Εκείνη την ώρα μου είπε: ‘The job last night wasn’t good job. If i was there i will go next to him and shoot’. Μάλιστα έκαμε χειρονομίες τζιαί έδειχνεν μου. Έπιασαν τον τηλέφωνο τζιαί ήρτεν ο Άνταμ τζιαμέ περπατητός με το μωρό του. Ο ΄Σήφης’ με πήρε την ώρα που πήγαινα στην πολυκατοικία. Είπε μου να κοιτάξω στο σκούτερ αν είχε κράνος τζιαί πιστόλι. Εκοίταξα τζιαί τζιαί είχε μόνο έναν κράνος. Ο ‘Σήφης’ γράφει τις μοτόρες από αλλους».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top