ΤΡΙΠΛΗ ισοβαθμία και… απονομή χρηματικού επάθλου στην Ομόνοια πριν το «αιώνιο»! (PIC)

ΤΡΙΠΛΗ ισοβαθμία και… απονομή χρηματικού επάθλου στην Ομόνοια πριν το «αιώνιο»! (PIC)

Η ΚΟΠ ενημερώνει ότι:

«Πριν τον αγώνα της Ομόνοιας με το ΑΠΟΕΛ, έγινε στην Ομόνοια η απονομή του χρηματικού επάθλου για την ανάδειξη της ως μια εκ των ομάδων Fair Play, μέσα από τις βαθμολογίες των παρατηρητών για το τίμιο παιγνίδι με βάση τα κριτήρια της FIFA.

Η απονομή έγινε από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρη Αλετράρη στο Μάριο Καμπανελά εκ μέρους της Ομόνοιας, στην παρουσία του Νίκου Νικολάου, εκ των Αντιπροέδρων της ΚΟΠ.

Η ανάδειξη της Ομόνοιας αφορά τη δεύτερη τετράδα των αγώνων του πρωταθλήματος Cyta (5η μέχρι 9η αγωνιστική).

Η Ομόνοια ισοβάθμησε με τον Απόλλωνα και τον Ερμή Αραδίππου. Η απονομή στον Απόλλωνα θα γίνει πριν τον αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΚ και στον Ερμή πριν τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ για τη 14η αγωνιστική».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.