ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΟΒΕΡΟΣ Ντε Βινσέντι και ΕΠΙΚΕΣ ατάκες για Τάμαρι – ΠΟΙΟΥΣ παίκτες αποκάλεσε «ΖΩΑ»! (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

ΦΟΒΕΡΟΣ Ντε Βινσέντι και ΕΠΙΚΕΣ ατάκες για Τάμαρι – ΠΟΙΟΥΣ παίκτες αποκάλεσε «ΖΩΑ»! (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι μίλησε στα ΜΜΕ μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας με 1-2 (16/12).

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το κάναμε εμείς πιο δύσκολο με το γκολ που δεχθήκαμε. Δεν πιστεύω πως έκαναν πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος. Κάποτε είναι καλό να κερδίζεις με λίγο άγχος, σε κάνει πιο δυνατό. Δείξαμε πως έχουμε χαρακτήρα νικητή».

«Είναι αλήθεια πως όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια είναι δύσκολο. Στη πορεία βρίσκεις τον εαυτό σου. Τώρα νιώθω καλά, έπαιξα και 90 λεπτά που ήταν σημαντικό. Ποτέ δεν είχα ένα τραυματισμό στην καριέρα μου και τώρα ήρθαν δύο μαζεμένοι. Ήταν δύσκολο. Σιγά σιγά επιστρέφω. Το ότι παίζω σε δύο θέσεις είναι απόφαση προπονητή, κάτι θα είδε πως μας λείπει. Πρέπει να σεβαστώ την απόφαση του κόουτς και να το κάνω».

«Όλους μας βολεύει το νέο σύστημα. Είμαστε πιο άνετοι. Πρέπει να δουλέψουμε τις λεπτομέρειες. Να βελτιωθούμε. Όταν έχεις παίκτες να παίξεις ειδικά αυτό το σύστημα τότε για όλους είναι το καλύτερο σύστημα».

«Είναι δύσκολο να βρεις παίκτες κυρίως στα άκρα για το σύστημα αυτό. Αλλά αν έχει δύο ζώα όπως τον Καζού και τον Ενσούε, τότε όλοι δουλεύουν καλύτερα».

«Είναι σημαντικές τέτοιες νίκες. Οι νίκες δίνουν μόνο τρεις πόντους. Όλες. Πρέπει να κερδίζεις αν θέλεις πρωτάθλημα. Βλέπουμε το κύπελλο που δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε».

«Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Όταν η Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα βελτιώθηκε, τότε όλοι μπορούν».

«Ο κύριος Τραμετσάνι άλλαξε το σύστημα και μετά από νίκες είναι εύκολο να αλλάξεις πράγματα και να δεις αλλαγές. Παίζουμε καλύτερα, έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε όλοι έτοιμοι να αγωνιστούμε. Είναι σημαντικό και όλοι θα χρειαστούν στη χρονιά που είναι μεγάλη».

«Τι μπορώ να πω για τον Τάμαρι; Δεν έχω λόγια. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Μέχρι να κλείσεις και να ανοίξεις τα μάτια σου το ματς γύρισε. Είναι νέος και όλοι μιλούν για αυτόν. Είναι καλό παιδί, δουλεύει και προσπαθεί. Πρέπει να τον προσέχουμε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top