ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΚΑΖΩΜΕΝΟΣ ο Απόλλωνας απέναντι στην ΑΕΚ, επτά μήνες μετά το χαμένο τελικό!

ΓΚΑΖΩΜΕΝΟΣ ο Απόλλωνας απέναντι στην ΑΕΚ, επτά μήνες μετά το χαμένο τελικό!

Πανέτοιμος για μία ακόμη «μάχη» είναι ο Απόλλωνας, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας (17/12, 19:00) με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας στο Τσίρειο.

Οι «γαλάζιοι» πάνε σε αυτό το ντέρμπι με… φόρα από το ιστορικό διπλό στο «Βελοντρόμ» επί της Μαρσέιγ, η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία τους είναι στα ύψη και θέλουν πάση θυσία να συνεχισουν νικηφόρα και στο πρωτάθλημα, για να μην επιτρέψουν σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ να ξεφύγουν στη βαθμολογία, αλλά και για να επιφέρουν ένα ακόμα ισχυρό «χτύπημα» στην ΑΕΚ που μετράει δύο σερί ήττες από ΕΝΠ και Πάφο.

Ο κόουτς του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, έχει αυξημένες επιλογές για τον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου σε αυτό το ντέρμπι και θα κάνει σίγουρα αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Μαρσέιγ.

Συγκεκριμένα, θα είναι ξανά στα πλάνα του ο Περέιρα, ο οποίος ξεκουράστηκε στο ματς με τη Γαλλική ομάδα, όπως και οι Ζελάγια και Καραγιόλ που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Η συμμετοχή του Πέδρο αναμένεται να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Σημειώνουμε ότι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γιούστε και Σακέτι.

Τα… σενάρια για την αρχική ενδεκάδα είναι πολλά, αφού ο Κύπριος τεχνικός έχει την ευτυχία να διαχειρίζεται ένα τρομερά ποιοτικό ρόστερ, με αποτέλεσμα, όσο κι αν «ανακατέψει την τράπουλά», να μην επηρεάζεται καθόλου η συνοχή και χημεία της ομάδας.

Σίγουροι πάντως για να πάρουν φανέλα βασικού, θεωρούνται οι Βάλε, Βασιλείου, Στυλιανού, Ρομπέρζ, Μάρκοβιτς, Περέιρα, Παπουλής και Μάγκλιτσα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top