ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ με Παντελή Δημητρίου…

ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ με Παντελή Δημητρίου…

Επισήμως ο Λιάσος Λουκά, δεν συνεχίζει στον πάγκο της Καρμιώτισσας. Από το Σάββατο το πρωί ενημερώθηκε ο ίδιος και συνεργάτες του, για την απόφαση διακοπής της συνεργασίας. 

Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο Παντελής Δημητρίου, ο οποίος εργάζεται στα τμήματα υποδομής του σωματείου. Είναι προπονητής της Κ-19. 

Θα είναι στον πάγκο της ομάδας, στο επόμενο παιχνίδι με τον ΑΣΙΛ Λύσης. Δεν αποκλείεται να τον μονιμοποιήσουν, αν πάει καλά η ομάδα. Πέρσι ο Παντελής Δημητρίου ήταν πρώτος προπονητής στην ΑΕΖ Ζακακίου. 

Δείτε επίσης: Η πεντάρα έφερε ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ με Λιάσο Λουκά και ακόμη έναν!

Επίσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Βραχίμης επικοινώνησε με τους παίκτες και έχουν διευθετηθεί συναντήσεις με όλους ξεχωριστά και ίσως προκύψουν και άλλες εξελίξεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top