Άγριο φονικό στη Λεμεσό: Θα παραπεμφθεί για νοσηλεία ο 48χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης
Άγριο το φονικό που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο ΓΤΠ, η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή, προχώρησε σε αυτή την ενέργειας έχοντας ως γνώμονα τη διαφάνεια και την ορθή και πλήρη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με Διάταγμα που δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2018 (Κ.Δ.Π. 353/2018), μειώνεται ο φόρος κατανάλωσης κατά 5 σεντ το λίτρο για τα ακόλουθα πετρελαιοειδή: Βενζίνη 95 οκτανίων, Βενζίνη 98 οκτανίων, Πετρέλαιο Κίνησης, Πετρέλαιο Θέρμανσης και Κηροζίνη.
Ως εκ τούτου, από την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018, οι λιανικές τιμές στα πρατήρια καυσίμων για τα πιο πάνω προϊόντα θα πρέπει να είναι μειωμένες τουλάχιστο κατά 6 σεντ (φόρος κατανάλωσης και ανάλογος ΦΠΑ) από τις τιμές που ισχύουν σήμερα και παρουσιάζονται στον πίνακα που ετοίμασε η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή.
Περαιτέρω, προτρέπεται το καταναλωτικό κοινό όπως συμβουλεύεται το παρατηρητήριο λιανικών τιμών καυσίμων, το οποίο λειτουργεί η Υπηρεσία, για τις τιμές πώλησης σε πραγματικό χρόνο που ισχύουν στα πρατήρια πετρελαιοειδών παγκύπρια.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις