Η Aναισθησιολογική Eταιρεία αναμένει εδώ και 6 χρόνια ενημέρωση για το ΓεΣΥ

Η Aναισθησιολογική Eταιρεία αναμένει εδώ και 6 χρόνια ενημέρωση για το ΓεΣΥ

Η Aναισθησιολογική Eταιρεία αναμένει από το 2012 ενημέρωση από αρμόδιους για το ΓεΣΥ.

Αναμένει από το 2012 να ενημερωθεί από τους αρμοδίους για το ΓεΣΥ, αναφέρει η Aναισθησιολογική Eταιρεία Κύπρου (ΑΕΚ), προσθέτοντας ότι η πρόσκληση αυτή δεν έχει έρθει ακόμη, ενώ έχει πληροφορηθεί ότι έχει τελειώσει ο διάλογος και η οποιαδήποτε διαβούλευση για το ΓεΣΥ.

Η ΑΕΚ αναφέρει σε ανακοίνωση της την Δευτέρα (24/12) ότι επέλεξε όλο αυτό τον καιρό να μην σχολιάζει όσα ακούγονται για το ΓεΣΥ, αναμένοντας υπομονετικά για πολλά χρόνια (από το 2012), όπως αναφέρει, «να προσκληθούμε από τους αρμόδιους για ενημέρωση για το προτεινόμενο σύστημα υγείας, για το πώς θα επηρεάσει τους ασθενείς μας, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, το εργασιακό μας περιβάλλον, την επαγγελματική μας ασφάλεια και ανέλιξη και αν είναι δυνατόν για το εισόδημά μας».

Αναφέρει επίσης ότι «εκτός από την ανύπαρκτη ενημέρωση από τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), ανύπαρκτη υπήρξε επίσης και οποιαδήποτε αξιοποίηση μας από τον ΟΑΥ, καθώς ποτέ δεν έχουμε προσκληθεί να συνδράμουμε με οποιοδήποτε τρόπο, συμβουλευτικό ή άλλο στους σχεδιασμούς του ΓεΣΥ».

"Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να συνδράμουμε με τις γνώσεις, την εμπειρία και την χρόνια επαφή και συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκά και διεθνή σώματα που ασχολούνται με την ποιότητα στην υγεία, την ασφάλεια του ασθενούς και φυσικά, με οτιδήποτε έχει να κάνει με την αναισθησιολογία και την περιεγχειρητική ιατρική", καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE