Σκηνές τρόμου: Πυροσβέστης παλεύει με πύθωνα που τυλίχτηκε γύρω του - VIDEO

Σκηνές τρόμου: Πυροσβέστης παλεύει με πύθωνα που τυλίχτηκε γύρω του - VIDEO

Τον τρόμο έζησε ο ο 40χρονος πυροσβέστης στην Ταϊλάνδη, όταν ένας πύθωνας 5 μέτρων τυλίχτηκε γύρω από το σώμα του.

Συγκεκριμένα, το όλο περιστατικό διαδραματίστηκε σε σχολείο για σκοπούς επίδειξης, αφού έδειχνε σε παιδιά πόσο επικίνδυνα είναι τα φίδια.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο πύθωνας τυλίχτηκε στο σώμα του με αποτέλεσμα να κοντέψει να τον πνίξει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Βρετανική ιστοσελίδα ΜETRO, τα παιδιά που ήταν εκεί δεν καταλάβαν την κρισιμότητα της κατάστασης και ξέσπασαν σε γέλια.

Εν τέλη, κατάφερε να απεγκλωβιστεί με την βοήθεια των άλλων πυροσβεστών.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=I9XUeSmpFyA

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.