ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήπως ήρθε η ώρα για… αλλαγή;

Μήπως ήρθε η ώρα για… αλλαγή;

Ο Ζοσιμάρι Βοζίνια, είχε αρκετά καλή παρουσία στην περσινή σεζόν κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΛ και κάλυψε και με το παραπάνω το κενό που άφησε ο Ράφαελ Ρομό.

Φέτος όμως, ενώ συνέχισε να αποτελεί τη βασική επιλογή για τον «άσο», η ατυχία του κτύπησε την πόρτα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού τραυματίστηκε και έμεινε για αρκετές εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε στα πρώτα δύο ματς απέναντι σε Ερμή (25/08) και Δόξα (01/09) και στη συνέχεια, πέρασε στα… «πιτς».

Ξεπέρασε όμως τον τραυματισμό του και επέστρεψε και στο αρχικό σχήμα στις 25 Νοεμβρίου (σσ. στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος»), παίρνοντας τη θέση του Πολωνού Πάτρικ Πρόσεκ, ο οποίος ομολογουμένως τα πήγε περίφημα στα παιχνίδια που τον αντικατέστησε, αφού αγωνίστηκε βασικός σε επτά ματς, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ στα πρώτα έξι.

Στο έβδομο παιχνίδι του όμως που ήταν απέναντι στον Απόλλωνα, δέχθηκε τρία γκολ, σε μία ημέρα όπου η άμυνα της ΑΕΛ… «έμπαζε» από παντού και από την επόμενη αγωνιστική επέστρεψε στον πάγκο και πήρε τη θέση του ο Βοζίνια.

Ο οποίος Βοζίνια, έχει αγωνιστεί βασικός στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ΑΕΛ κόντρα σε Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια, Ερμή, Δόξα και Ανόρθωση και έχει δεχθεί ούτε λίγο ούτε πολύ… 13 γκολ!

Και δεν είναι μόνο τα γκολ, αλλά και η εικόνα… ανασφάλειας που βγάζει, αφού δείχνει να μην «πατάει» γερά στα πόδια του, να μην εμπνέει σιγουριά και να μην έχει την αυτοπεποίθηση και τη ψυχολογία που είχε πριν τραυματιστεί.

Προφανώς και είναι σε «κακό φεγγάρι», αφού είναι καλός τερματοφύλακας και δεν φταίει μόνο αυτός για τα πολλά γκολ που δέχεται τελευταία η ΑΕΛ, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να πάρει ξανά την ευκαιρία του ο Πρόσεκ, μπας και… «γυρίσει το χαρτί».

Η… απάντηση για το αν ήρθε η ώρα της αλλαγής στον «άσο», θα δοθεί σε λίγες μέρες από τον Ντούσαν Κέρκεζ φυσικά, στο πρώτο ματς του 2019 απέναντι στην Πάφο.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top