ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: «Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις» - Βροχές, καταιγίδες και πιθανόν χιόνια

ΚΑΙΡΟΣ: «Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις» - Βροχές, καταιγίδες και πιθανόν χιόνια

Συννεφιά, βροχές, καταιγίδες και ίσως χιόνια και από την άλλη μέρες με ηλιοφάνεια. Όλο το φάσμα θα καλύψουν οι καιρικές συνθήκες τις επόμενες μέρες, αφήνοντας από την μια να απολαύσουμε τις αργίες με βροχές και ίσως χιόνια.

 

Απόψε παραμονή Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται τοπικά να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, ηµέρα των Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι το πρωί µερικώς συννεφιασµένος, για να καταστεί αργότερα κυρίως συννεφιασµένος. Το απόγευµα, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί το απόγευµα στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αρχικά αναµένονται µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Αργότερα όµως, αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες µε τα φαινόµενα προοδευτικά να επηρεάζουν αρκετές περιοχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα ανατολικά παράλια και ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως το πρωί και το βράδυ. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σηµειωθεί χιονόνερο ή χιόνι, ιδιαίτερα το βράδυ. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί γενικά γύρω στους µέσους κλιµατικούς όρους.

Την Πέµπτη, διαστήµατα µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια τοπικά στα ορεινά. Το απόγευµα, ωστόσο, ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί κάτω από τους µέσους κλιµατικούς όρους.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, αλλά θα παραµείνει κάτω από τους µέσους κλιµατικούς όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top