Ο Αυγουστή τους ΠΙΣΤΕΥΕΙ / Οι μεταγραφές και οι ΑΤΥΧΙΕΣ!

Ο Αυγουστή τους ΠΙΣΤΕΥΕΙ / Οι μεταγραφές και οι ΑΤΥΧΙΕΣ!

Ο Απόλλων Λεμεσού ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση αυτού.

Μπορεί να αγνοεί τη νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια (με ΑΕΚ και Πάφο) όμως επουδενί η ομάδα δεν έχασε τίποτα και όλα είναι ακόμη ανοικτά. Βρίσκεται πέντε πόντους πίσω από το πρώτο ΑΠΟΕΛ και έχει παιχνίδι λιγότερο. Σε ένα μακρύ μαραθώνιο, στο τέλος ξυρίζεις τον γαμπρό.

Ο Αυγουστή πιστεύει στους παίκτες του και θεωρεί πως με τις προσθήκες Ιανουαρίου οι κυανόλευκοι μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να πετύχουν τους στόχους τους. Επίσης σημαντικό για τον Απόλλων είναι να έχει υγεία η ομάδα και να μην ταλαιπωρηθεί από άλλους τραυματισμούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.