ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: Οι δυο μανάδες ρωτούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους για τα παιδιά

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: Οι δυο μανάδες ρωτούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους για τα παιδιά

Έψαχναν να μάθουν τι θα γίνει με τα παιδιά τους, οι δύο γυναίκες που κατηγορήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (27/12), μετά από δική τους παραδοχή, για εγκατάλειψη των ανηλίκων, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ταραγμένες, οι δύο γυναίκες μαζί με οικείο τους πρόσωπο που βρισκόταν κοντά τους καθ’ όλη τη δικαστική διαδικασία, ξεκίνησαν να ρωτούν τι γίνεται με τα παιδιά τους, αφού η μια εκ των δύο γνωρίζει ελληνικά.

Ήδη από τη στιγμή που η Δικαστής ανακοίνωσε ότι αφήνονται ελεύθερες με περιοριστικούς όρου, οι γυναίκες άρχισαν να ρωτούν τόσο λειτουργούς της δικαιοσύνης αλλά και αστυνομικούς τι γίνεται με τα παιδιά τους από εδώ και πέρα.

Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο Επαρχιακό Δικαστήριο, εξήγησαν στις γυναίκες ότι τα παιδιά τους βρίσκονται σε στέγη και ότι θα μπορούν να τα δουν και να τα παραλάβουν, αφού δεν υπάρχει αντίθετη απόφαση από το δικαστήριο τους.

Πάντως, όπως λέχθηκε στη δικαστική αίθουσα, το Γραφείο Ευημερίας θα ετοιμάσει έκθεση, η οποία αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της δίκης.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, οι δυο γυναίκες αφού παρουσιάστηκαν χωρίς δικηγόρο δήλωσαν παραδοχή στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν και αφέθηκαν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top