ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… ανάκριση Παπασταύρου: «Δεν ήρθα για 7 μήνες – Όταν πάρουμε το πρωτάθλημα…» – Όλες οι τοποθετήσεις του

Η… ανάκριση Παπασταύρου: «Δεν ήρθα για 7 μήνες – Όταν πάρουμε το πρωτάθλημα…» – Όλες οι τοποθετήσεις του

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης στα ΜΜΕ απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Ερ. Αν περίμενε αυτό το χειρότερο αγωνιστικό σενάριο με την ομάδα να είναι εκτός 6άδας…

Απ. «Ελπίζαμε για το καλύτερο, αλλά ήρθε το χειρότερο. Φυσικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη θέση μας. Γίνεται πολλή δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να πάει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ελπίζουμε να καλυτερέψει η θέση μας. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Περιμέναμε κάτι καλύτερο. Δεν θέλαμε να είμαστε στην 7η θέση, αλλά δεν ήταν κάτι πουαποκλείαμε. Έγιναν πολλές αλλαγές και πάντα στην αρχή, υπάρχουν πολλές δυσκολίες».

Ερ. Για το ποιοι ευθύνονται…

Απ. «Ο χρόνος που είχαμε στην αρχή δεν ήταν πολύς. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε. Κάναμε όλοι λάθη, αλλά το κυριότερο είναι ότι σιγά σιγά θα φτιαχτούν».

Ερ. Τι απαντάτε σε αυτούς που σας καταλογίζουν ευθύνες ότι εμπιστευτήκατε λάθος άτομα σε θέσεις κλειδιά; Η αναφορά είναι για ορισμένα άτομα της διοίκησης και τον κ. Γκόμες.

Απ. «Εγώ είμαι αυτός που έφερα στην ομάδα κάποια άτομα. Δεν θα πω ότι δεν έγιναν λάθη. Το θέμα είναι να προχωρήσουμε, να βρούμε γιατί έγιναν λάθη, να τα φτιάξουμε και αν αυτοί που τα έκαναν θα πρέπει να συνεχίσουν, ή να βρούμε άλλα άτομα. Ο σκοπός μας σήμερα δεν είναι για να κατηγορήσουμε. Έγινε πολλή δουλειά που δεν φαίνεται στο γήπεδο. Σιγά σιγά θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Ερ. Αν θα ληφθεί απόφαση για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή;

Απ. «Δεν είναι πρωτόγνωρο ότι ο καθένας είναι υπό συνεχή αξιολόγηση. Ανάλογα με το τι κάνουν θα αποφασιστεί μέσω της διαδικασίας που ακολουθείται. Κανένας δεν είναι εκεί και δεν μπορεί να φύγει. Πάντα υπάρχει πιθανότητα να προσλάβουμε άτομα. Κανένας δεν είναι βασιλιάς».

Ερ. Για το θέμα της απόστασης…

Απ. «Με την τεχνολογία που υπάρχει είναι πιο εύκολο. Οι εταιρείες μου είναι σε 6 πολιτείες. Έχουμε καθημερινή επαφή και βρίσκουμε τις λύσεις. Όπως έχουμε την ευχέρεια να απολύσουμε, μπορεί να φύγει και ο καθένας, όποτε θέλει. Επικοινωνούμε συνεχώς με μηνύματα και αν υπάρχει ανάγκη για συζήτηση θα το κανονίσουμε».

Ερ. Πότε καταλάβατε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τι έκανε;

Απ. «Από τα πρώτα παιχνίδια δεν ήμασταν ευχαριστημένοι. Έπρεπε να δώσουμε χρόνο. Δεν μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα από νωρίς. Δεν συμφωνώ πως ότι χτίστηκε μέχρι σήμερα, δεν δουλεύει. Θα πρέπει να γίνουν αλλαγές για να καλυτερέψει η κατάσταση. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την πορεία. Δεν ήρθα εδώ για εφτά μήνες. Έχω ορισμένους στόχους και όταν πετύχουμε τους στόχους θα δούμε. Οι στόχοι δεν άλλαξαν».

Ερ. Πόσο σας ανησυχεί το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στο +5 από την ζώνη της διαβάθμισης και για το γεγονός ότι η ομάδα κινδυνεύει να μείνει εκτός 6άδας; Πως απαντάτε σε αυτούς που σας χρεώνουν την πρόσληψη Γκόμες;

Απ. «Τον Μάιο πήραμε αρκετά βιογραφικά, είδαμε σε ποιες ομάδες δούλεψαν. Διαλέξαμε 5-6, κάναμε 2-3 συνεντεύξεις και καταλήξαμε. Δυστυχώς σε αυτές τις θέσεις δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα κάνουν τη δουλειά. Μπορεί να φέρεις τον Μέσι στην Ομόνοια και μπορεί να μην παίξει.

Για τη θέση της Ομόνοιας, το είπα ξανά. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι και δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε δικαιολογίες. Είχαμε ατυχίες, λάθη και για αυτό είμαστε. Θα δουλέψουμε πιο σκληρά για να καλυτερέψει η ομάδα. Με τους ανθρώπους που έχουμε σήμερα θα έρθουν καλύτερες μέρες το 2019».

Ερ. Θα αλλάξει μοντέλο λειτουργίας ή θα πορευτεί με τεχνικό διευθυντή;

Απ. «Το μοντέλο με τεχνικό διευθυντή είναι το πιο σωστό. Θέλουμε να έχουμε τον τεχνικό διευθυντή να κάνουμε αξιολογήσεις και να αποφασίζουν με τον προπονητή. Αναλάβαμε αρχές Ιουνίου και σε 5 βδομάδες, άρχιζε προετοιμασία».

Ερ. Έφυγε μόνος ή απολύθηκε ο Άνχελ Γκόμες.

«Συμφωνήσαμε αυτό που ήταν καλύτερο για την ομάδα».

Ερ. Τι κινήσεις θα έκανε για να φέρει πίσω τον κόσμο, αλλά και τον πυρήνα τη Θύρα 9;

Απ. «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τη Θύρα 9. Μόνοι τους το έκαναν. Από τις πρώτες συναντήσεις, αποφάσισαν να φύγουν. Είναι ευπρόσδεκτοι, όσοι θέλουν να υποστηρίξουν

Ερ. Ποιοι είναι οι μελλοντικοί στόχοι για την ακαδημία;

Απ. «Έγινε πολλή δουλειά, όμως οι στόχοι είναι μακροχρόνιοι. Η Ομόνοια είναι η ομάδα που μπορεί να βγάλει Κύπριους και να τους βγάλει στην πρώτη ομάδα».

Ερ. Που βρίσκεται το θέμα με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων;

Απ. «Συνεχίζουμε και όταν όλα είναι τελειωμένοι θα προχωρήσουμε με τις άδειες».

Ερ. Γιατί επέλεξε να επενδύσει σε ένα χώρο που δεν είχε τριβή;

Απ. «Επειδή ήταν η Ομόνοια. Είναι η πιο μεγάλη ομάδα της Κύπρου. Ήταν κάτι που με ενδιέφερε. Ο σκοπός ήταν είναι και θα είναι να βάλουμε τους σωστούς ανθρώπους που θα διευθύνουν την ομάδα χωρίς να παίρνω τις καθημερινές αποφάσεις. Μαθαίνω γρήγορα. Σε εφτά μήνες, έμαθα αρκετά».

Ερ. Υπάρχουν τα άτομα που κατέχουν τις γνώσεις για να παίρνουν τις κατάλληλες αποφάσεις;

Απ. «Δεν είμαι αρνητικός στο να έρθουν άλλα άτομα».

Ερ. Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, αν είναι ικανοποιημένος και αν διατεθειμένος για να υλοποιήσει όλες τις μεταγραφικές του ανάγκες;

Απ. «Βρεθήκαμε μαζί και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Μέχρι σήμερα και με βάση τη δουλειά που έγινε, είμαστε ευχαριστημένοι. Για τις μεταγραφές, θα καταλήξουμε σε αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν. Δεν του είπαμε πόσους θα φέρει. Είναι ανάλογα με το τι χρειάζεται».

Ερ. Είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τις μεταγραφές

Απ. «Οι στόχοι μας είναι ψηλοί. Δεν είναι μόνο τα λεφτά που φέρνουν νίκες. Δεν θα πετάξουμε λεφτά πάνω στο πρόγραμμα. Θα κάνουμε ότι χρειαστεί. Οι στόχοι μας είναι μακροπρόθεσμοι».

Ερ. Μπορείτε να στείλετε ένα αισιόδοξο μήνυμα. Μπορείτε να κάνετε τον κόσμο να πιστέψει ότι έρχονται καλύτερες μέρες; Πως αξιολογείται τη σχέση και τη συνεργασία με το σωματείο;

Απ. «Οι στόχοι μας είναι ψηλοί. Ξέρουμε που θέλουμε να πάμε και που θα πάμε. Ελπίζαμε για κάτι καλύτερο φέτος, αλλά δεν σημαίνει ότι χάθηκε. Ελπίζουμε ότι θα πάμε στην Ευρώπη. Θέλουμε ο κόσμος να κάνει υπομονή. Η μεγαλύτερη μου απογοήτευση είναι για τον κόσμο που δεν του δώσαμε αυτό που ήθελε. Αν δεν τα καταφέρουμε φέτος, θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε τα επόμενα χρόνια.

Όσο για τη σχέση με το σωματείο, μιλάμε συνεχώς, δεν υπάρχουν προβλήματα. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες διαφωνίες, αλλά αυτά συμβαίνουν παντού».

Ερ. Για την σκληρή τοποθέτηση που έκανε ο Γιάννης Αναστασίου για τους ποδοσφαιριστές στον αγώνα με την Ένωση.

«Δεν ήταν παιχνίδι που δεν μπορούσαμε να νικήσουμε. Ήταν απογοητευμένος ο προπονητής και η τοποθέτηση είχε να κάνει με την απόδοση των τελευταίων λεπτών. Ποτέ δεν μου είπε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν κάνουν για την Ομόνοια. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να γίνουν ορισμένες προσθήκες τον Ιανουάριο για να μας βοηθήσουν».

Ερ. Ποιο είναι το μεγαλύτερο σας λάθος; Πόσα λεφτά διαθέσατε για το χτίσιμο της ομάδας και την ακαδημία;

«Δώσαμε αρκετά λεφτά, περισσότερα από όσα υπολογίζαμε. Είναι καινούργια προσπάθεια και πάντα βρίσκεις περισσότερα προβλήματα και έξοδα απ΄ όσα υπολόγιζες. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για το μεγαλύτερο λάθος, θα μου πείτε αύριο. Δεν ξέρω. Κάναμε αρκετά λάθη, όπως και αρκετά σωστά».

Ερ. Αν είναι η επιλογή Γκόμες το μεγαλύτερο λάθος;

Απ. «Λέγονται πολλά. Μαζί με τον Γκόμες, ήρθε και ο Ολίβα και είχαν συγκεκριμένο τρόπο που ήθελαν να παίξουν. Τώρα με τον Αναστασίου είναι διαφορετικό το στυλ.  Δεν θα πω ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος, χωρίς να πω ότι δεν ήταν λάθος».

Ερ. Αν θα επηρεάσει τον προϋπολογισμό η μη έξοδος στην Ευρώπη;

Απ. «Εξαρτάται τι θέλει ο προπονητής. Θα μας πει αυτός που είναι η δουλειά του».

Ερ. Για το παρασκήνιο…

Απ. «Άκουσα πολλά και διάφορα. Δεν είναι η θέση μου να τοποθετηθώ για το παρασκήνιο. Δεν μπορώ ως πρόεδρος της Ομόνοιας να δώσω λύσεις, ή να κουμαντάρω τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Υπάρχουν οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βοηθήσουν το κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν θα ανακατωθούμε σε τέτοια παρασκήνια. Όταν πάρουμε το πρωτάθλημα, θα το πάρουμε με την αξία μας».

Ερ.: Αν έχει καταλήξουν και αν έχουν αποφασίσει για τις μεταγραφές Ιανουαρίου και για το πότε να αναμένουμε ανακοινώσεις. Θα είναι ο Μαυρίας η πρώτη μεταγραφή;

Απ.: «Στο τέλος της ημέρας, οι τελικές αποφάσεις για το ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν θα τις πάρουμε μετά. Ποιοι και πόσοι θα αποφασιστεί ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας. Για τον Μαυρία, μιλάμε μαζί του, όπως και με άλλους. Όταν είμαστε έτοιμοι θα προχωρήσουμε με ανακοινώσεις».

Ερ.: Ποιος ασκούσε έλεγχο στις μεταγραφές που έκανε ο Άνχελ Γκόμες;  

Απ.: «Είχαμε 30 μέρες για να κάνουμε διαπραγματεύσεις. Ήταν πολύ δύσκολο να υπήρχε ο έλεγχος σε αυτό το διάστημα. Για το καλοκαίρι, ξεκινήσαμε τη ήδη τη διαδικασία».

Ερ.: Το άτομα που είναι στην εταιρεία είναι αυτά που είναι γνώστες του αντικειμένου;

Απ.: «Όταν είσαι σε διευθυντική θέση, δεν τα ξέρεις όλα. Δεν θα πω πως αυτοί που έχουμε εμείς είναι οι καλύτεροι στον κόσμο».

Ερ. Για το σωματείο που βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση…

Απ.: «Ακούγονται πολλά. Κάποια είναι αλήθεια, κάποια όχι. Το σωματείο έχει οικονομικά προβλήματα και όπως μπορούμε θα βοηθήσουμε για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα».

Ερ. Αν το μπάτζετ της Ομόνοιας μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το στόχο…

Απ.: «Μόνο τα λεφτά δεν σου εγγυώνται την επιτυχία. Δεν λέμε ότι θα κάνουμε ή όχι το οτιδήποτε. Θέλουμε να μας πουν ότι αυτές είναι οι λύσεις για να κάνουμε πρωταθλητισμό».

Ερ. Πως αντιμετωπίζει αυτό που λένε πως είναι υποστηριχτής της Ανόρθωσης και συνεργάτης του ΑΠΟΕΛ;

Απ.: «Πρώτη φορά το άκουσα αυτό. Μίλησα δύο φορές με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, δεν του ξαναμίλησα».

Ερ. Αν σκοπεύει να προσεγγίσει την Θύρα 9…

Απ.: «Δεν έχουμε κάτι εναντίον τους».

Ερ. Για τη δέσμευση παραχώρησης 1.5 εκ. ευρώ για το χρέος του σωματείου…

Απ.: «Πληρώθηκε σε μια βδομάδα».

Ερ. Αν είχε δισταγμούς όταν ο κ. Γκόμες επέλεξε τον κ. Ολίβα στη θέση του προπονητή…

Απ.: «Είχαμε 30 μέρες και ο κ. Ολίβα, ήρθε μια βδομάδα προτού πάμε στην Πολωνία για προετοιμασία. Είχαμε ορισμένες επιλογές προπονητών και στο τέλος κάναμε μια επιλογή. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε άλλο».

Ερ.: Για την αντίδραση του κ. Γκόμες για την επιλογή Αναστασίου..

Απ.: «Ο κ. Αναστασίου είχε ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και για αυτό συμφωνήσαμε να φύγει. Όταν έφυγε ο κ. Ολίβα, μπήκε ο κ. Γκόμες στη θέση του προπονητή. Ήξερε ότι θα ήταν προσωρινή η θέση του».

Ερ.: Πότε ονειρεύεται την Ομόνοια πρωταθλήτρια;

Απ.: «Τα επόμενα 3-5 χρόνια πρέπει να είμαστε πρωταθλητές»!

Ερ. Για την άποψη του στο πρωτάθλημα.

Απ.: «Είναι πολύ ενδιαφέρον. Όλες οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν».

Ερ.  Αν μετάνιωσε που ανέλαβε την Ομόνοια, είπε:

Απ. «Όχι δεν μετάνιωσα. Η προτίμηση ήταν να ήμασταν σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Γίνεται πολλή δουλειά στην Ομόνοια η οποία δεν φαίνεται. Αυτά που φαίνονται είναι τα 90 λεπτά στο γήπεδο. Κτίζουμε την Ομόνοια για τα επόμενα χρόνια Δεν είμαι απογοητευμένος, όρο ορισμένοι. Υπολογίζαμε ότι μπορούσε να γίνει αυτό, δεν ήταν παράξενο. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις να καλυτερεύσει η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και πιστεύω θα έλθουν καλύτερες μέρες».

Ερ. Για το «κτίσιμο» της ομάδας το καλοκαίρι, ανέφερε:

Απ. «Είχαμε 30 μέρες το καλοκαίρι να στήσουμε την ομάδα, να βρούμε προπονητές και να διαπραγματευτούμε συμβόλαια που έληγαν και για παίκτες που θα ερχόντουσαν. Όταν δεν έχεις χρόνο, αναγκάζεσαι να κάνεις κινήσεις, ορισμένες από τις οποίες θα βγουν, ορισμένες όχι. Τα λεφτά δεν δίνουν λύσεις».

Ερ.: Για το αν μίλησε με το Γιάννη Αναστασίου για την ενίσχυση:

Απ.: «Οι συζητήσεις με τον προπονητή ξεκίνησαν  αρκετές εβδομάδες προηγουμένως. Γίνονται διαβουλεύσεις μεταξύ μας, αλλά στο τέλος τις οριστικές αποφάσεις για το ποιοι θα έλθουν θα τις πάρει ο προπονητής».

Εξέφρασε τη στήριξη του στο Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος όπως είπε ο κ. Παπασταύρου, από τη μέρα που ήλθε στην ομάδα έκανε τις απαραίτητες κινήσεις. «Νομίζω ότι θα αποφασίσει για παίκτες που θα έλθουν να βοηθήσουν ουσιαστικά».

Ερ. Για το αν θα επηρεάσει τις μεταγραφικές κινήσεις το γεγονός ότι στις 2 Ιανουαρίου η Ομόνοια έχει αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα, είπε:

Απ. «Θέλουμε να κάνουμε μετεγγραφές, αλλά δεν είναι για να παίξουν μόνο για τις επόμενες δυο εβδομάδες. Οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι μακροχρόνιες. Ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσουν. Θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατό πιο σωστές κινήσεις, αλλά δεν θα βιαστούμε για να έχουμε παίκτες που να μπορούν να παίξουν στις 2 Ιανουαρίου».

Ερ. Για το ξήλωμα της ομάδες που γίνεται τα τελευταία χρόνια, είπε:

Απ.: «Δεν θέλουμε να ξηλώνουμε την ομάδα. Ελπίζουμε ότι στις μετεγγραφές Ιανουαρίου θα βρούμε ορισμένες λύσεις και το καλοκαίρι θα δούμε τις αδυναμίες μας και θα κάνουμε τις ανάλογες προσθήκες. Στόχος είναι να φτιάξουμε ένα σταθερό κορμό. Όμως δεν θα φοβηθούμε να διώξουμε οποιονδήποτε αν αποφασίσουμε ότι δεν βοηθά την ομάδα».

Ερ.: Για το αν το μάνατζμεντ της ομάδας μπορεί να αλλάξει, ανέφερε:

Απ.: «Μιλάω καθημερινά 4-5 ώρες με τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα. Υπάρχουν και τα άτομα που ασχολούνται συνεχώς. Είναι βέβαια διαφορετικό να είσαι παρόν και να μιλάς μπροστά στον άλλο. Αλλά νομίζω ότι με το χρόνο θα καλυτερεύει η κατάσταση. Το πρόβλημα μας είναι η αγωνιστική εικόνα και πώς θα τη βελτιώσουμε».

Ερ.: Για τον Αλμπίν που ήδη αποδεσμεύθηκε είπε:

Απ.: «Ξέραμε ότι ήταν ένα ρίσκο, αλλά ελπίζαμε ότι με το βιογραφικό που είχε θα μπορούσε να μας βοηθήσει».

Ερ.  Αν μετάνιωσε που ανέλαβε την Ομόνοια, είπε:

Απ. «Όχι δεν μετάνιωσα. Η προτίμηση ήταν να ήμασταν σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Γίνεται πολλή δουλειά στην Ομόνοια η οποία δεν φαίνεται. Αυτά που φαίνονται είναι τα 90 λεπτά στο γήπεδο. Κτίζουμε την Ομόνοια για τα επόμενα χρόνια Δεν είμαι απογοητευμένος, όρο ορισμένοι. Υπολογίζαμε ότι μπορούσε να γίνει αυτό, δεν ήταν παράξενο. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις να καλυτερεύσει η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και πιστεύω θα έλθουν καλύτερες μέρες».

Ερ. Για το «κτίσιμο» της ομάδας το καλοκαίρι, ανέφερε:

Απ. «Είχαμε 30 μέρες το καλοκαίρι να στήσουμε την ομάδα, να βρούμε προπονητές και να διαπραγματευτούμε συμβόλαια που έληγαν και για παίκτες που θα ερχόντουσαν. Όταν δεν έχεις χρόνο, αναγκάζεσαι να κάνεις κινήσεις, ορισμένες από τις οποίες θα βγουν, ορισμένες όχι. Τα λεφτά δεν δίνουν λύσεις».

Ερ.: Για το αν μίλησε με το Γιάννη Αναστασίου για την ενίσχυση:

Απ.: «Οι συζητήσεις με τον προπονητή ξεκίνησαν  αρκετές εβδομάδες προηγουμένως. Γίνονται διαβουλεύσεις μεταξύ μας, αλλά στο τέλος τις οριστικές αποφάσεις για το ποιοι θα έλθουν θα τις πάρει ο προπονητής».

Εξέφρασε τη στήριξη του στο Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος όπως είπε ο κ. Παπασταύρου, από τη μέρα που ήλθε στην ομάδα έκανε τις απαραίτητες κινήσεις. «Νομίζω ότι θα αποφασίσει για παίκτες που θα έλθουν να βοηθήσουν ουσιαστικά».

Ερ. Για το αν θα επηρεάσει τις μεταγραφικές κινήσεις το γεγονός ότι στις 2 Ιανουαρίου η Ομόνοια έχει αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα, είπε:

Απ. «Θέλουμε να κάνουμε μετεγγραφές, αλλά δεν είναι για να παίξουν μόνο για τις επόμενες δυο εβδομάδες. Οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι μακροχρόνιες. Ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσουν. Θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατό πιο σωστές κινήσεις, αλλά δεν θα βιαστούμε για να έχουμε παίκτες που να μπορούν να παίξουν στις 2 Ιανουαρίου».

Ερ. Για το ξήλωμα της ομάδες που γίνεται τα τελευταία χρόνια, είπε:

Απ.: «Δεν θέλουμε να ξηλώνουμε την ομάδα. Ελπίζουμε ότι στις μετεγγραφές Ιανουαρίου θα βρούμε ορισμένες λύσεις και το καλοκαίρι θα δούμε τις αδυναμίες μας και θα κάνουμε τις ανάλογες προσθήκες. Στόχος είναι να φτιάξουμε ένα σταθερό κορμό. Όμως δεν θα φοβηθούμε να διώξουμε οποιονδήποτε αν αποφασίσουμε ότι δεν βοηθά την ομάδα».

Ερ.: Για το αν το μάνατζμεντ της ομάδας μπορεί να αλλάξει, ανέφερε:

Απ.: «Μιλάω καθημερινά 4-5 ώρες με τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα. Υπάρχουν και τα άτομα που ασχολούνται συνεχώς. Είναι βέβαια διαφορετικό να είσαι παρόν και να μιλάς μπροστά στον άλλο. Αλλά νομίζω ότι με το χρόνο θα καλυτερεύει η κατάσταση. Το πρόβλημα μας είναι η αγωνιστική εικόνα και πώς θα τη βελτιώσουμε».

Ερ.: Για τον Αλμπίν που ήδη αποδεσμεύθηκε είπε:

Απ.: «Ξέραμε ότι ήταν ένα ρίσκο, αλλά ελπίζαμε ότι με το βιογραφικό που είχε θα μπορούσε να μας βοηθήσει».

Ερ. Για τη Θύρα 9 και αν θα κάνει κάποια κίνηση.

Απ.: «Αυτοί έκαναν την τελευταία κίνηση με την ίδρυση ομάδας»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top