ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο στόχαστρο οι «Πετρο-γκολ», Αθανασιάδης και Κάσες

Στο στόχαστρο οι «Πετρο-γκολ», Αθανασιάδης και Κάσες

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ηρακλή έχει αρχίσει να τρέχει και ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, με τους «κυανόλευκους» να ετοιμάζουν και κινήσεις ενίσχυσης.

Άπαντες στον Ηρακλή έχουν στρέψει την συγκέντρωση τους στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Οι «κυανόλευκοι» θα επιχειρήσουν κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας με την ελπίδα να βελτιωθεί η αγωνιστική τους εικόνα.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή σε συνεργασία με τον Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, εξετάζουν με προσοχή τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις.

Στο στόχαστρο των «κυανόλευκων» μετά από εισήγηση του Ισπανού τεχνικού φαίνεται να βρίσκονται τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Αντώνη Πετρόπουλο, Χοσέ Κάσες και Γιώργο Αθανασιάδη.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι και τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Πλατανιάς στην Super League, εκεί όπου συνεργάστηκε με τον νυν τεχνικό του Ηρακλή.

Ο Χοσέ Κάσες ανήκει στο δυναμικό της Οριουέλα και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο 32χρονος έχει άριστη σχέσει με τον Μανουέλ Ρόκα καθώς οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στον Πανθρακικό για 20 παιχνίδια. Τέλος οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν μια ποιοτική λύση για την θέση του τερματοφύλακα με το όνομα του Γιώργου Αθανασιάδη να βρίσκεται ψηλά στην λίστα του 42χρονού προπονητή.

Ο πορτιέρε του Αστέρα Τρίπολης την φετινή χρονιά έχει πραγματοποιήσει εφτά εμφανίσεις. Ο Ρόκα έχει καλή άποψη για τον 25χρονό τερματοφύλακα καθώς έχουν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στην ομάδα του Πανθρακικού.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top