ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΧΑΡΑΚΙΡΙ» από τον Μάρκο Παγδατή στην Ντόχα και αποκλεισμός…

«ΧΑΡΑΚΙΡΙ» από τον Μάρκο Παγδατή στην Ντόχα και αποκλεισμός…

Ο Μάρκος Παγδατής έφτασε ένα σετ μακριά από την πρόκρισή του στο κυρίως ταμπλό του Qatar Open, στην Ντόχα, όμως υπέστη ανατροπή και αποκλείστηκε από τον Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπεζ…

Μετά τη νίκη του επί του Λούκας Ρόσολ στο ντεμπούτο του για φέτος σε προκριματικό ταμπλό ΑΤΡ διοργάνωσης, ο Μάρκος Παγδατής δεν μπόρεσε να κάνει το 2/2 και να περάσει στο main draw του Qatar Open.

Ο Κύπριος πρωταθλητής μετά από 2 ώρες και 13 λεπτά αγώνα, ηττήθηκε από τον Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπεζ με 4-6, 6-2, 6-4 και αποχαιρέτησε πρόωρα τον θεσμό του Κατάρ.

Το Νο125 στην παγκόσμια κατάταξη, κατέκτησε άνετα το εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης κάνοντας δυο μπρέικ στον αντίπαλό του, έναντι ενός του Ισπανού.

Στο δεύτερο σετ όμως, ο Μάρκος δεν μπήκε όπως θα έπρεπε. Δέχθηκε νωρίς μπρέικ και μη μπορώντας να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου του απόλεσε με 6-2, την ευκαιρία να κλείσει το ματς με straight sets.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Παγδατής δεν κατάφερε να σερβίρει με επιτυχία για να μείνει στο ματς στο 5-4 του τρίτου σετ και ο Λόπεζ “έκλεισε” τον αγώνα παίρνοντας το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του τουρνουά.

Τα υπόλοιπα τρία εισιτήρια για το main draw πήραν οι Σεργκέι Στακόφσκι, Ρικάρντας Μπεράνκις και Μαξιμίλιαν Μάρτερερ.

Πηγή: tennis24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top