ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντική εξέλιξη με Λαβόρδε – Στο… περίμενε, αλλά έχει και η υπομονή τα όρια της

Σημαντική εξέλιξη με Λαβόρδε – Στο… περίμενε, αλλά έχει και η υπομονή τα όρια της

Δεν είναι μυστικό, ότι στην Ανόρθωση είναι προβληματισμένοι από την παρουσία του Ρικάρντο Λαβόρδε στο πρώτο μισό της περιόδου, αφού η διοίκηση το περασμένο καλοκαίρι έκανε την οικονομική υπέρβαση για να τον φέρει στο νησί μας, προκειμένου να κάνει τη διαφορά στο χορτάρι και να αποτελέσει τον ηγέτη της «Κυρίας».

Όμως, στους πρώτους μήνες παρουσίας του με τα «κυανόλευκα», δεν θυμίζει σε τίποτα τον βιρτουόζο άσο της πρώτης του θητείας στην ομάδα της Αμμοχώστου, έχοντας χάσει παράλληλα και αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης, η τεχνική ηγεσία και φυσικά ο κόσμος που περίμενε χρόνια αυτό το deal, περιμένει επιτέλους να δει τον… «πραγματικό» Λαβόρδε στον αγωνιστικό χώρο, για να αρχίσει κάποια στιγμή ο Κολομβιανός και την… «απόσβεση» των πολλών χρημάτων που δαπανήθηκαν για το υψηλό συμβόλαιο του.

Ο Λαβόρδε πάντως, σήμερα άλλαξε τρόπο προπόνησης, αφού άφησε το γυμναστήριο και πήγε στο γήπεδο, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, δείχνοντας θέληση και διάθεση για όσο το δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Έχει αντιληφθεί και ο ίδιος πλέον, πως όσο καθυστερεί η επιστροφή του, τόσο θα πληθαίνουν τα «σύννεφα» και όλα τα ενδεχόμενα θα είναι ανοιχτά, ακόμα και αυτό της προώρης διακοπής του συμβολαίου του, αφού η υπομονή (της διοίκησης) έχει και τα όρια της…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top