ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε φωτιά η επιχείρησή του λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε φωτιά η επιχείρησή του λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου

Η ώρα 00:31 της Τρίτης (1/1) λήφθηκε κλήση στη Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε χώρο εξαρτημάτων για οχήματα ιδιωτικής εταιρείας στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στο Ζακάκι Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λεμεσού με συνολικά 5 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.03.

Τα εξαρτήματα βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο αλλά και σε καλυμμένο κάτω από μεταλλικές κατασκευές έκτασης περίπου 400τμ.

Και υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Η έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση της πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφερε να προστατεύσει τα γραφεία της εταιρείας αλλά και την επέκταση της πυρκαγιάς σε παρακείμενα κτήρια.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE