ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΥΝΑΤΗ ατάκα Τραμετσάνι σε Χατζηλούκα – Τι είπε για το κακό και καλό ημίχρονο του ΑΠΟΕΛ!

ΔΥΝΑΤΗ ατάκα Τραμετσάνι σε Χατζηλούκα – Τι είπε για το κακό και καλό ημίχρονο του ΑΠΟΕΛ!

Οι δηλώσεις του Πάολο Τραμετσάνι μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Δόξα.

Τι δήλωσε:

«Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια όμως περισσότερο να συγχαρώ εσένα και την ομάδα σου. Αλλάξατε σύστημα και ήσασταν πολύ καλοί και μας βάλατε δύσκολα».

«Εμείς στην επανάληψη ξυπνήσαμε και βάλαμε και την καρδιά μας στο παιχνίδι. Ήταν δύσκολη η προετοιμασία για το ματς εν μέσω γιορτών όμως πήραμε αυτό που θέλαμε στο τέλος και αρχίσαμε την χρονιά όπως τελειώσαμε την προηγούμενη.»

«Το πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο, είχαμε περισσότερο πάθος και παίξαμε για να το γυρίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα έπαιξε πάρα πολύ καλά όμως μετά όλα άλλαξαν και παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε για να το γυρίσουμε».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top