ΚΟΣΜΟΣ

Έκλεψε αυτοκίνητο και βρέφος και την «έκανε»- Η αστυνομία ψάχνει ποιος έντυσε το παιδί

Έκλεψε αυτοκίνητο και βρέφος και την «έκανε»- Η αστυνομία ψάχνει ποιος έντυσε το παιδί

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός κοριτσιού 17 μηνών και της οικογένειας του στην Μεγάλη Βρετανία, όταν ένας άντρας που προσποιήθηκε ότι ενδιαφερόταν να αγοράσει το αυτοκίνητο του πατέρα, το έκλεψε ενώ ήταν μέσα το παιδί.

Δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph τη Δευτέρα (7/1), αναφέρεται στην περιπέτεια της 17 μηνών Μαρία και της οικογένειας της, όταν ο πατέρα της, ανέλαβε να δείξει το αυτοκίνητο του αδερφού του σε υποτιθέμενο αγοραστή, αφού ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του Audi A5, βρισκόταν εκτός Λονδίνου.

Πριν ο πατέρας του παιδιού δείξει την μηχανή στον υποτιθέμενο πελάτη, ο δεύτερος πρόλαβε να εισέλθει σε αυτό, με την πρόφαση ότι θέλει να το δοκιμάσει, και να φύγει, ενώ το 17 μηνών παιδί βρισκόταν μέσα.
Η τοπική Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο σε δρόμο του Λονδίνου, αλλά το παιδί ήταν άφαντο, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Τελικά η μικρή Μαρία βρέθηκε ασφαλής και υγιής γύρω στις 20:00 της Κυριακής (6/1), σε δρόμο κοντά στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, με τις Αρχές να εξετάζουν πως βρέθηκε το παιδί να φορεί ένα επιπλέον ρούχο, αφού όταν εξαφανίστηκε, φορούσε μόνο μια άσπρη μπλούζα και ένα κόκκινο παντελόνι.

Η Scotland Yard ανέφερε ότι οι ερευνητές της υπόθεσης, πιστεύουν ότι είτε ο ύποπτος έβαλε τα ρούχα στο παιδί πριν την εγκαταλείψει, είτε κάποιος πολίτης την έντυσε λόγω του κρύου, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε να έρθει σε επαφή με την Αστυνομία.

Η Αστυνομία της Βρετανίας, εξακολουθεί να καταζητεί τον ύποπτο, ο οποίος περιγράφετε ως λεπτός, ασιατικής καταγωγής και τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε μαύρα ρούχα.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top