ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποστάρισμα από Τζαϊλσον: «ΠΡΟΚΛΗΣΗ για μένα η ιστορική Νέα Σαλαμίνα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ποστάρισμα από Τζαϊλσον: «ΠΡΟΚΛΗΣΗ για μένα η ιστορική Νέα Σαλαμίνα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δείτε το μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Τζαϊλσον Αραούχο, για τη νέα σελίδα στην καριέρα του…

Αναλυτικά:

«Οι άνθρωποι ζουν με προκλήσεις, και αυτή τη χρονιά, το 2019, η πρόκληση για μένα είναι να υπερασπιστώ τη φανέλα αυτού του ιστορικού συλλόγου στην Κύπρο, της Νέας Σαλαμίνας.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υπερασπιστώ αυτά τα νέα χρώματα στην καριέρα μου και θα δίνω το μάξιμουμ κάθε μέρα για να τα τιμήσω με όλη μου τη δύναμη και να βοηθήσω να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η ιστορία αυτού του συλλόγου.

Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω σε αυτή την πανέμορφη χώρα, όπου προσαρμόστηκα πολύ καλά και την έχω σαν το δεύτερο σπίτι μου.

Ευχαριστώ την εταιρεία Ideal Sports Management και τους Αλεσάντρο Σίλβα και Σάμουελ Χας, για όλη την προσπάθεια που έκαναν για να υπάρξει χαρούμενο τέλος και ευχαριστώ εσάς που είστε στο πλευρό μου, ανεξαρτήτως οποιασδήποτε κατάστασης».

Δείτε το ποστάρισμα του:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O ser humano vive de desafios, e nesse ano de 2019 o meu desafio é defender a camisa desse clube histórico no Chipre @neasalamis_ammochostos_a.c , muito feliz por defender essas novas cores na minha carreira, darei o meu máximo todos os dias para honrar com todas as forças e ajudar com que a história do clube aumente ainda mais, feliz por continuar nesse país maravilhoso onde me adaptei muito bem e tenho como a minha segunda casa. Obrigado a @idealsportsmanagement_official em nome do meu empresário Alessandro Silva, e Samuel Hass por todo o esforço feito pra que tudo isso tivesse um final feliz, obrigado por estarem do meu lado independente de qualquer situação.

A post shared by Jailson13 (@jailson13official) on

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top