Ήδη Λεμεσό και… «ψήνονται»!

Ήδη Λεμεσό και… «ψήνονται»!

Η στήλη το έμαθε και σας ενημερώνει…

Η αποστολή της Ομόνοιας από το Σάββατο βρίσκεται στη Λεμεσό για το Κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η κράτηση σε παραλιακό ξενοδοχείο έγινε εδώ και μέρες για να διευθετηθούν τα δωμάτια της αποστολής των «τριφυλλοφόρων».

Είναι ήδη Λεμεσό η αποστολή με τον Γιάννη Αναστασίου, τους συνεργάτες του, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, αναπνέουν αέρα της πόλης και μετράνε αντίστροφα για να βρεθούν αύριο μετά το μεσημεριανό στο ξενοδοχείο και το τελευταίο μάθημα που θα γίνει, στο Τσίρειο Στάδιο για τη μεγάλη μάχη απέναντι στον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: 

Πάει Λεμεσό χωρίς μία επτάδα παίκτες για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE