Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Καινοτομεί, Συμμετέχει, Συνδιαμορφωνει

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Καινοτομεί,  Συμμετέχει,  Συνδιαμορφωνει

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, στο πλαίσιο της επιστημονικής και κοινωνικής του δράσης διοργανώνει νέο κύκλο επιστημονικών εκδηλώσεων με διακεκριμένους ομιλητές και προσκεκλημένους.

Η συμμετοχή του Πανεπιστημίου Νεάπολις στο δημόσιο διάλογο για καίρια ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία αλλά και η ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών με σκοπό την ενδυνάμωση αυτών των παρεμβάσεων, κατατάσσουν το Πανεπιστήμιο Νεάπολις ως ένα από τους βασικούς εταίρους και συνδιαμορφωτές του δημοσίου διαλόγου.


Η πρώτη μεγάλη εκδήλωση με τίτλο: «Γεωπολιτική και ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο» είναι μια συνδιοργάνωση του Πανεπιστημίου Νεάπολις και του το Κέντρου Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής Οικονομίας και Διακυβέρνησης (ΚεΔΕΠΟΔ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Νεάπολις στην Πάφο την Πέμπτη 24/1 και ώρα 19.00. Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι: Σάββας Αγγελίδης, Υπουργός Άμυνας, Μαρίνος Σιζόπουλος, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Γιώργος Κουμουτσάκος, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Κλάψης, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και θα συντονίζει ο Παναγιώτης Κακολύρης, Κύριος Ερευνητής του ΚεΔΕΠΟΔ.


Την Παρασκευή 25/1 το Πανεπιστήμιο Νεάπολις καινοτομεί και συμμετέχει στην Λεμεσό με μια επίσης ενδιαφέρουσα και επίκαιρη μεγάλη εκδήλωση με θέμα: «Οι ευρωεκλογές και το μέλλον της Ευρώπης» και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Synergy Foundation η ώρα 19.00. Πρόκειται επίσης για συνδιοργάνωση μεταξύ του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, του Κέντρου Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής Οικονομίας και Διακυβέρνησης (ΚεΔΕΠΟΔ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Κέντρο Κυπριακών Μελετών (ΚΥΚΕΜ) και του Synergy Foundation.


Ομιλητές της εκδήλωσης στην Λεμεσό θα είναι οι: Νίκος Χριστοδουλίδης, Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κουμουτσάκος, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κεττής, Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, Αντώνης Κλάψης, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και ο Χρήστος Ιακώβου, Διευθυντής του ΚΥΚΕΜ. Θα συντονίζει ο Παναγιώτης Κακολύρης, Κύριος Ερευνητής του ΚεΔΕΠΟΔ. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης.


Τις δύο εκδηλώσεις θα εισαγάγει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Καθ. Παντελής Σκλιάς.


Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις πορεύεται με κοινωνική ευαισθησία και υψηλό αίσθημα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης. Ενισχύει την έρευνα και παράγει νέα γνώση, γνώση αιχμής, με εξωστρέφεια και διεθνή αναγνώριση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE