ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΙΑΦΕΡΕΙ από άλλες ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ, αυτή του Ιμανόλ!

ΔΙΑΦΕΡΕΙ από άλλες ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ, αυτή του Ιμανόλ!

Πριν καλέσουν τον Άντονι Ιραόλα να του πουν για συναινετικό διαζύγιο, ο πρόεδρος Καραπατάκης και ο τεχνικός διευθυντής Άντερ Μουρίγιο, πρέπει να είχαν τηλεφωνήσει στον Ιμανόλ Ιδιάκεθ. 

Δεν νομίζουμε ότι ο νεαρός Βάσκος τεχνικός, θα βγει τις επόμενες μέρες σε Ισπανικό Μέσο, να κατηγορήσει τους πρώην εργοδότες του.

Λογικά καταλαβαίνει κι ο ίδιος, ότι του έδωσαν κάμποση πίστωση χρόνου. Ακόμα και στην πατρίδα του (που έχουν διαφορετική νοοτροπία, σε σχέση με μας), αν έμενε για 7 αγώνες χωρίς νίκη μια ομάδα που έχει ψηλούς στόχους, δεν θα επιβίωνε… 

Πηγαίνοντας στη… λύση επιστροφής του Ιραόλα, ο Άντερ Μουρίγιο, αν μη τι άλλο εξουδετερώνει τον «παράγοντα» προσαρμογής. Ο συμπαθέστατος σγουρομάλλης τεχνικός, μόλις πριν 7 μήνες αποχώρησε από την «ΑΕΚ Αρένα», δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι έφυγε σαν αποτυχημένος. Για να μην ξεχνιόμαστε η ομάδα της Λάρνακας, κατέκτησε το κύπελλο στα μέσα του περασμένου Μάη. 

Έγιναν αρκετές αλλαγές στη στελέχωση της ομάδας (σε σχέση με πέρσι), αλλά στο «πι» και «φι», θα βρει τον τρόπο να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Είναι σαν να… μπαίνει ξανά στο σπίτι του. 

Η επιστροφή του «Μανώλη» από την Ισπανία, διαφέρει αρκετά από άλλες περιπτώσεις. Εκτιμούμε ότι δεν θα εξελιχθεί σε… «επιστροφή – καταστροφή» (υπάρχει και τραγούδι με τον τίτλο «επιστροφές- καταστροφές» του Πασχάλη Τερζή), όπως συμβαίνει συνήθως σε επαναπατρισμούς παιχτών. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top