ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συμφωνητικό Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις και Πανεπιστημίου Middlesex

Συμφωνητικό Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις και Πανεπιστημίου Middlesex

Συμφωνητικό Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις και Πανεπιστημίου Middlesex για την απονομή δύο πτυχίων σε ήδη πιστοποιημένα προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας του με το Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου. Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε μεταξύ του κ. Μιχαήλ Λεπτού, Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις, και της κ. Άννας Κυπριανού, Pro Vice-Chancellor and Executive Dean του Πανεπιστημίου Middlesex.


Η συνεργασία επιτρέπει την απονομή δύο πτυχίων σε ήδη πιστοποιημένα προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις τα οποία έχουν επικυρωθεί και από το Πανεπιστήμιο Middlesex. Αυτό σημαίνει ότι με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός τέτοιου προγράμματος που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις εξ ολοκλήρου στην Κύπρο, στους φοιτητές θα απονέμονται δύο πτυχία, ένα από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και ένα από το Πανεπιστήμιο Middlesex.

Τα επικυρωμένα προγράμματα περιλαμβάνουν τα πτυχία:
•BSc Accounting, Banking and Finance
•BSc Business Administration
•BSc Applied Informatics


Η δυνατότητα εγγραφής σε επικυρωμένα προγράμματα από το Πανεπιστήμιο Middlesex δίδεται τόσο σε νέους αλλά και υφιστάμενους φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις και υπόκειται στα ίδια κριτήρια εισδοχής.
Το Πανεπιστήμιο Middlesex είναι ένα διακεκριμένο Αγγλικό πανεπιστήμιο με έδρα το Λονδίνο και ξεχωριστή κληρονομιά αριστείας και καινοτομίας στην ανώτατη εκπαίδευση. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις υπερήφανα συνδέεται πλέον με μια μεγάλη ακαδημαϊκή κοινότητα 40,000 φοιτητών του Middlesex αλλά και των περίβλεπτων ακαδημαϊκών συνεργατών του σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top