ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Πίττα και Ουντόζι… ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ την «Κυρία» και έχει τον πρώτο λόγο για τους «8»

Με Πίττα και Ουντόζι… ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ την «Κυρία» και έχει τον πρώτο λόγο για τους «8»

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι η Ένωση Νέων Παραλιμνίου κέρδισε εκτός έδρας την Ανόρθωση με 2-3 στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια του β΄ γύρου του κυπέλλου Κύπρου.

Α΄ Ημίχρονο

Οι «βυσσινί» πάγωσαν για τα καλά νωρίς στο παιχνίδι το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με το σουτ από πλάγια του Γιάννη Πίττα, που άνοιξε στο 14ο λεπτό το σκορ.

Η Ανόρθωση θέλησε να αντιδράσει νωρίς, βγήκε μπροστά, δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις και κατάφερε στο 22ο λεπτό με την κεφαλιά του Βικτόρ να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Το γκολ αυτό βοήθησε για τα καλά την Ανόρθωση να πάρει τα πάνω της και στο 27ο με γκολ του Μικελντάντζε να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με 2-1.

Το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο περιοχές, φτιάχτηκαν φάσεις, ευκαιρίες, αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος ημιχρόνου.

Β΄ Ημιχρόνο

Οι αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν από τις δύο ομάδες άλλαξαν πράγματα, με την Ανόρθωση να προσπαθεί να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα, αλλά η ΕΝΠ με τον ορεξάτο Πίττα να καταφέρνει στο 66ο λεπτό να κάνει το 2-2.

Ενώ, όλα φαινόντουσαν πως το σκορ θα ήταν αυτό, ο Ουντόζι είχε διαφορετική άποψη, μιας και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ έδωσε τη νίκη στην ΕΝΠ με 2-3 και τον πρώτο λόγο στους «βυσσινί» για πρόκριση στην προημιτελική φάση.

Ο αγώνας ρεβάνς την ερχόμενη Τετάρτη στο Τάσος Μάρκου.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Γιούργκεν Στρέπελ): Δημητρίου, Στρούνα, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Μπεσάτ, Βίκτορ, Ράγιος (42΄ Οικονομίδης), Πράνιτς (81΄ Λαβόρδε), Κοφί, Μικελτάντζε, Κατσαράβα (72΄ Κυριάκου)

ΕΝΩΣΗ (Κάριτ Φελκ): Κλέιμαν (46΄ Πέτρου), Αμπαρτζουμιάν, Αγγελή, Κυριάκου, Βαλλιάνος (86΄ Ολίβα), Μαϊσουράτζε, Ριέρα, Ενόχ, Ουντότζι, Πίττας, Ρασμούσεν (37΄ Ζάρατε)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Ενόχ, Μαϊσουράτζε

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top