ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σύνθημα αντεπίθεσης από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ στην παρουσίαση του! – Τι δήλωσε ο Μουρίγιο

Σύνθημα αντεπίθεσης από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ στην παρουσίαση του! – Τι δήλωσε ο Μουρίγιο

Η διοίκηση της ΑΕΚ παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι (σσ. η διάσκεψη ξεκίνησε στις 13:00) στην αίθουσα Τύπου του «ΑΕΚ Αρένα» τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Λάρνακας, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του.

Ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Αντόνι Ιραόλα, ήταν μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή, Άντερ Μουρίγιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να επιστρέψω τόσο γρήγορα, γιατί η ΑΕΚ είχε προπονητή που του έχω απόλυτο σεβασμό. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Με πήρε ο Μουρίγιο τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να επιστρέψω στην ομάδα. Η ΑΕΚ είναι στην καρδιά μου και γι΄ αυτό είπα αμέσως το ναι.

Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά οι τραυματισμοί και κάποια άσχημα αποτελέσματα, έφεραν αυτή την εικόνα, την οποία θα δουλέψουμε για να διορθώσουμε και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Δόξα.

Είναι μία καλή εμπειρία για μένα η συνεργασία μου με τον Μουρίγιο στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή και θέλω να έχουμε μία καλή συνεργασία.

Γνωρίζαμε ότι ο Άντερ θα έπαιρνε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή από τα τέλη της περασμένης σεζόν, είμαστε και οι δύο επαγγελματίες και δουλεύουμε πολύ σκληρά για τον ίδιο στόχο, να επιστρέψουμε τα χαμόγελα στην ομάδα, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και ήταν φυσιολογικό να υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί, λόγω των πολλών αγώνων στο πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα.

Ίσως πάρουμε ακόμα κάποιους παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα το συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε.

Δεν σκέφτομαι τι θα γίνει τη νέα χρονιά. Αυτό που προέχει είναι να βγάλουμε την ομάδα ξανά στην Ευρώπη.

Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή, είναι να πιστέψουν οι παίκτες στους εαυτούς τους και να επιστρέψει στην ομάδα η αυτοπεποίθηση. Μετά, θα δούμε τα συστήματα και αν θα αλλάξω κάτι».

Άντερ Μουρίγιο (Τεχνικός Διευθυντής ΑΕΚ): «Επιλέξαμε τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ για την τεχνική ηγεσία, γιατί ξέρει πολύ καλά την ομάδα και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και μπορεί να εφαρμόσει πιο εύκολα αυτά που θέλει, ούτως ώστε να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες. Είναι ένας προπονητής που έχει πετύχει πολλά στην ΑΕΚ, ξέρουμε όλοι τις ικανότητες του και δεν χρειάζεται συστάσεις.

Στο ποδόσφαιρο μετράνε τα αποτελέσματα και δυστυχώς, από ένα σημείο και μετά, χάσαμε τη δυναμική μας. Από χθες όμως, είναι μία καινούργια μέρα. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μας και στον προπονητή και είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξουμε την κατάσταση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top