ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ Πέτρου η επίσημη Ένωση! «Θέλει μαγκιά και την έχει…» (PIC)

ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ Πέτρου η επίσημη Ένωση! «Θέλει μαγκιά και την έχει…» (PIC)

Ο τερματοφύλακας της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Πέτρου, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο Β΄ ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση έχοντας πολύ καλή παρουσία, αποθεώνεται από την επίσημη Ένωση με το πιο κάτω κείμενο στα social media:

«ΘΕΛΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.

Εξαιρετική φιλοξενία από Ανόρθωση.

Να έχεις μπροστά σου ίσως τον καλύτερο τερματοφύλακα της Κύπρου, να είσαι απροετοίμαστος για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς, να μπαίνεις στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού του Boris χωρίς άλλο παιχνίδι, να κάνεις δύο καθοριστικές αποκρούσεις και ίσως την επέμβαση της χρονιάς.

ΘΕΛΕΙ ΜΑΓΚΙΑ. Το ποδόσφαιρο είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να γίνεις ήρωας.

Έχει μαγκιά και το positioning, το απέδειξε και πέρσι. Ξανά στο κύπελλο, ξανά με ομάδα Α΄ κατηγορίας, ξανά εκτός έδρας. Είναι και δουλευταράς. Just a win».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE