Ισόπαλο 1-1 το φιλικό της Εθνικής Νέων με τη Δανία

Ισόπαλο 1-1 το φιλικό της Εθνικής Νέων με τη Δανία

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Νέων U19 με την αντίστοιχη της Δανίας που έγινε στο Στάδιο της Αναγέννησης Δερύνειας.

Χρήσιμο και το σημερινό φιλικό, καθώς δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα.

Η Κύπρος άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με το Στέλιο Ιακώβου και η Δανία ισοφάρισε στο 17ο λεπτό, αποτέλεσμα (1-1) που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Κύπρος: Κωνσταντίνου (65′ Πιττάτζιης), Σεργίου, Ιακώβου, Παπαδόπουλος, Παναγιώτου, Κωστή, Κατσαντώνης (74′ Πολυκάρπου), Θωμά (83′ Καραγιάννης), Γερολέμου (74′ Γ. Ανδρέου), Κακουλλής (46′ Ράσπας), Μιχαηλίδης (46′ Κ. Ηλία).

*Στο πρώτο φιλικό που έγινε την Τρίτη στο Στάδιο ΓΣΖ κέρδισε η Δανία με 3-0.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.