ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ είναι μεγάλο και το ξέρουν ΟΛΟΙ!

Το ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ είναι μεγάλο και το ξέρουν ΟΛΟΙ!

Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα θα τα πουν αύριο (19/1) στο ΓΣΠ σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι δύο ομάδες που παλεύουν για να εξασφαλίσουν θέση στην πρώτη εξάδα με το πέρας της κανονικής διάρκειας, έχουν διαφορά έξι πόντων (26 οι ερυθρόλευκοι και 20 οι πράσινοι) και αυτό από μόνο του καθιστά το παιχνίδι σημαντικό.

Από την μια ο Γιάννης Αναστασίου, ο κόουτς της Ομόνοιας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζίβετς (τραυματίας), Μανρίκε, Χριστοφή (τραυματίας), Ενρίκεζ, Τζιωνής (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Κούσουλος, Εντρένα (τραυματίας) και Νταρμπισάιαρ (τραυματίας) και έτσι θα πρέπει να πορευτεί με τις σημαντικές αυτές απουσίες. Πάντως ξέρουν όλοι στο τριφύλλι πόσο πολύ χρειάζονται το τρίποντο καθώς σε αντίθετη περίπτωση η εξάδα θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο και οι στόχοι της ομάδας θα λάβουν τέλος από τον Ιανουάριο.

Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα ταξιδεύει στο ΓΣΠ με στόχο το βαθμολογικό κέρδος που θα της δώσει περισσότερη ώθηση για να πετύχει τους στόχους της. Στα θετικά η επιστροφή του Τιάγκο που αναμένεται να πλαισιώσει ξανά τους Ελουντού και Κίνγκσλεϊ στην επίθεση και να λύσει τα χέρια του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση κρύβει δυσκολίες, δεν παρασύρονται από την εικόνα της βαθμολογίας και οφείλουν να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top