ΑΥΤΟ/ΔΡΟΜΟΣ: Δολοφονική ταχύτητα και ανυπακοή σε αστυνομικό- Στέλνουν δικαστήριο τον 23χρονο

ΑΥΤΟ/ΔΡΟΜΟΣ: Δολοφονική ταχύτητα και ανυπακοή σε αστυνομικό- Στέλνουν δικαστήριο τον 23χρονο

Κάποιοι επιμένουν να μην βάζουν με τίποτα μυαλό, θέτοντας σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή των συμπολιτών μας, χωρίς να δείχνουν να ενδιαφέρονται ούτε καν για τη δική τους σωματική ακεραιότητα.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι, νεαρός μετέτρεψε το πρωί του Σαββάτου (19/1) την 3η λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, σε πίστα ταχύτητας.

Ο νεαρός, ηλικίας 23 ετών, εντοπίστηκε στις 07.20πμ, από μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, να οδηγεί το αυτοκίνητό του, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας (Παρά τα Λατσιά) με ταχύτητα 227 χιλιόμετρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 23χρονος παρέλειψε να συμμορφωθεί σε σήμα Αστυνομικού και συνέχισε την πορεία του, για να εντοπιστεί λίγο αργότερα.

Το δε όχημα του 23χρονου, διαπιστώθηκε, ότι δεν είχε πιστοποιητικό καταλληλότητας. Ο οδηγός κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE