ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΒΑΛΕ τις βάσεις ο Απόλλωνας – ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ από Ζελάγια, έδωσε ΕΠΙΠΛΕΟΝ αέρα ο Σαρδινέρο

ΕΒΑΛΕ τις βάσεις ο Απόλλωνας – ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ από Ζελάγια, έδωσε ΕΠΙΠΛΕΟΝ αέρα ο Σαρδινέρο

Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού Ερμής – Απόλλων (19/1) ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 0-2. Τα γκολ ο Ζελάγια στο 6′ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και ο Σαρδινέρο στο 42′ με διπλή προσπάθεια.

Το παιχνίδι άρχισε με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς πριν καλά – καλά ζεσταθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Ζελάγια στο 6′ με όμορφο μακρινό σουτ νίκησε τον Φιρινίδη και έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους.

Με το πέρασμα του χρόνου ο Ερμής βγήκε μπροστά και έψαξε την ισοφάριση. Θέλησε να κρατήσει μπάλα και να παίξει κυρίως με τον Ντεβέσα. Κάτι που έγινε όμως ο Βάλε όποτε χρειάστηκε φώναξε παρών και οι αμυντική λειτουργία του Απόλλωνα λειτούργησε άψογα με καίριες επεμβάσεις. Τα σουτ του Μακρίεφ στο 14′ και του Ψάλτη στο 25′ εξουδετερώθηκαν από τον τερματοφύλακα των κυανολεύκων της Λεμεσού.

Στη συνέχεια μετά το ημίωρο ο Απόλλωνας επανέκτησε την κατοχή της μπάλας, οι φωνές του Αυγουστή έπιασαν τόπο και θέλησαν να βρουν και ένα δεύτερο γκολ. Ο Περέιρα έχασε φοβερή ευκαιρία στο 34′ όμως στο τετ α τετ με τον Φιρινίδη έστειλε την μπάλα λίγο έξω, ενώ ο Ερμής απάντησε στις ευκαιρίες δύο λεπτά αργότερα (36′) όμως το πλασέ του Μακρίεφ κατέληξε σε κόρνερ μετά από επέμβαση του Βάλε.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το αποτέλεσμα ημιχρόνου θα ήταν το 0-1, ήρθε ο Σαρδινέρο στο 42′ και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον κίπερ του Ερμή και έγραψε το 0-2 σε ένα κομβικό χρονικό σημείο.

Με το σφύριγμα της λήξης των πρώτων 45′ το συγκρότημα του Αυγουστή πήγε στα αποδυτήρια με αέρα δύο τερμάτων και είχε απλοποιήσει το έργο του για να φύγει με το διπλό από τη Λάρνακα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top