ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ η ΑΕΚ και ΚΑΘΑΡΙΣΕ την αναμέτρηση!

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ η ΑΕΚ και ΚΑΘΑΡΙΣΕ την αναμέτρηση!

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε Δόξα και ΑΕΚ (21/1) τελείωσε με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 0-3. Ακοράν (15′) και Τρισκόφσκι (22′, 39′) τα γκολ για τους κιτρινοπράσινους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και η ΑΕΚ θέλησε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κρατήσει μπάλα. Κάτι που έγινε καθώς στο 5′ ο Ακίνο απείλησε όμως ο Γκρεμσλ έδιωξε εντυπωσιακά. Εξίσου εντυπωσιακά όμως έδιωξε και ο Τόνιο στο 12′ το σουτ του Χατζηβασίλη. Ήρθε στο 15′ όμως ο Ακοράν να εξαργυρώσει την υπεροχή των κιτρινοπρασίνων και να κάνει το 0-1 με πανέμορφο πλασέ.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα οι δύο ομάδες, ο Τρισκόφσκι στο 22′ μετά από μακρινή μπαλιά του Κάσες κατέβασε άψογα την μπάλα και με υποδειγματικό τελείωμα έδωσε αέρα δύο γκολ στην ΑΕΚ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν ποτέ όμως, συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να γίνουν επικίνδυνοι. Έψαξαν και ένα τρίτο γκολ, γυρόφερναν την μπάλα έξω από την περιοχή της Δόξας και αυτό ήρθε στο 39′ και πάλι με τον Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός άσος της ΑΕΚ από το ύψος του πέναλτι σούταρε και νίκησε τον Γκρεμσλ για το 0-3.

Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι (το φοβερό σουτ του Λαρένα που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στις καθυστερήσεις) και με το σφύριγμα για την ανάπαυλα από τον Αβραάμ Τσούκκα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την ΑΕΚ να έχει καθαρίσει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top