ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρωτούν ΟΛΟΙ τον Λαφράνς αν ΥΠΕΓΡΑΨΕ στον ΑΠΟΕΛ! Τι απαντά…

Ρωτούν ΟΛΟΙ τον Λαφράνς αν ΥΠΕΓΡΑΨΕ στον ΑΠΟΕΛ! Τι απαντά…

Έχει… ξεφύγει η κατάσταση με τον Κέβιν Λαφράνς. Ο Αϊτινός σέντερ μπακ, δέχεται συνεχώς ερωτήσεις, κατά πόσον μετακομίζει στον ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Καλοκαίρι. 

Μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του, ο διεθνής κεντρικός μπακ, είναι κάθετος ότι όχι μόνο δεν υπέγραψε συμβόλαιο με τους μόνιμους πρωταθλητές Κύπρου, αλλά καμία επαφή δεν είχε με τον επίσημο ΑΠΟΕΛ. 

Το μόνο που επιβεβαιώνει, εδώ και μερικές εβδομάδες, είναι ότι απέρριψε την πρόταση της ΑΕΛ για πρόωρη επέκταση συμβολαίου, θεωρώντας πολύ χαμηλή την οικονομική προσφορά που του έκαναν. 

Έχει καταντήσει κουραστική όλη αυτή η παραφιλολογία και μοιραία επηρεάζει και τον ίδιο τον Λαφράνς, αφού τον ρωτάνε όπου σταθεί και όπου βρεθεί στη Λεμεσό, αν έχει «δεσμευτεί» με την ομάδα της Λευκωσίας.  

Δυστυχώς, αρκετοί ΑΕΛίστες υιοθετούν την έντονη φημολογία που αφορά έναν παίχτη που ανήκει στην ομάδα τους μέχρι τον προσεχή Μάη. Χθες μάλιστα έγραψε μια οπαδική ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, ότι ο Λαφράνς θα είναι κάτοικος Αρχαγγέλου μέχρι το 2022. 

Οι ευκολόπιστοι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας, το… έχαψαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Στη συνέχεια το εν λόγω δημοσίευμα έκανε τον γύρο των Social Media. 

Να πούμε και του στραβού το δίκαιο, αρκετοί οπαδοί της ΑΕΛ υιοθετούν αβασάνιστα όσα κυκλοφορούν, επειδή γενικότερα τα τελευταία χρόνια η διοίκηση, δεν προβαίνει σε πρόωρες επεκτάσεις συμβολαίων με παίχτες που «φτιάχνουν» το όνομα τους στην ομάδα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top