ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τα κίνητρα- Είτε στράβωσε η «δουλειά» είτε ρίχνουν στάχτη στα μάτια

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τα κίνητρα-  Είτε στράβωσε η «δουλειά» είτε ρίχνουν στάχτη στα μάτια

Αναπάντητα παραμένουν, τα ερωτήματα γύρω από τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του 28χρονου εκ των υπόπτων, για τον φόνο του άτυχου Μιχαήλ, που εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του τη Δευτέρα 14/1, στη Λεμεσό.

Μέχρι τώρα η επικρατούσα εντύπωση βάσει των πληροφοριών που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας, είναι ότι τα τρία αδέρφια, 28. 19 και 16 ετών, είχαν σκοπό να ληστέψουν τον 44χρονο το βράδυ της Κυριακής, ισχυρισμοί όμως που αντικρούονται με το γεγονός ότι στη τσέπη του Μιχαήλ, εντοπίστηκε χρηματικό ποσό 4. 400 ευρώ.

Έτσι λοιπόν, εύλογα δημιουργείται το ερώτημα γιατί δεν πήραν τα χρήματα που είχε μαζί του ο 44χρονος. Μια πιθανή απάντηση θα ήταν ότι, στον πανικό τους οι δράστες, να προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους, όταν στράβωσε το σχέδιο, δεν έψαξαν για τα χρήματα. 

Πάντως, σε δηλώσεις του στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ το πρωί της Πέμπτης 17/1, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, μετά τη σύλληψη των τριών, είχε αναφέρει ότι οι Αρχές έχουν ενώπιον της μια παραδοχή, (σ.σ. του 28χρονου), αλλά τόνισε ότι “τα ακριβής κίνητρα του φόνου ενδιαφέρουν την Αστυνομία”.

Λίγες ώρες πριν τα τρία αδέρφια μεταφερθούν εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης τους, παραμένει άφαντο το φονικό όπλο, παρά το γεγονός ότι ο 28χρονος υπέδειξε σε ερευνητές του ΤΑΕ και δύτες της Λιμενικής, σημείο στο παλιό λιμάνι της πόλης, ως τον χώρο που πέταξε το κινητό του τηλέφωνο και το φονικό όπλο.

Οι πιο πάνω δηλώσεις του κ. Αγγελίδη, αλλά και το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε το όπλο στο σημείο που υπέδειξε ο 28χρονος, αφήνουν το περιθώριο συλλογισμού ότι ίσως η παραδοχή έγινε με σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια της Αστυνομίας.

Το μόνο σίγουρο είναι, με ή χωρίς τα ακριβή κίνητρα, οι ερευνητές του ΤΑΕ Λεμεσού, έχουν στα χέρια τους μια παραδοχή, 3 συλληφθέντες και οι έρευνες συνεχίζονται.

Να σημειώσουμε ότι, η διαδικασία για έκδοση εντάλματος προσωποκράτησης της Πέμπτης 17/1, έγινε κεκλισμένων των θυρών, λόγω του ότι ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι ανήλικος.

X.Z. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top