ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ομολόγησαν τα δύο αδέρφια- Θέλει να μάθει τα κίνητρα η Αστυνομία

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ομολόγησαν τα δύο αδέρφια- Θέλει να μάθει τα κίνητρα η Αστυνομία

Ληστεία, φαίνεται να ήταν το κίνητρο των τριών υπόπτων που συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης (16/1), σε σχέση με την υπόθεση φόνου του 44χρονου Χρήστου Μιχαήλ, που εντοπίστηκε νεκρός στο όχημα του τη Δευτέρα (14/1).

Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδη, στην εκπομπή “Πρωινό δρομολόγιο” του Τρίτου προγράμματος του ΡΙΚ το πρωί της Πέμπτης (17/1), πρόκειται για τρία αδέρφια, 28, 19 και 16 ετών, με τους δύο πρώτους να φέρονται να παραδέχονται τον φόνο του Μιχαήλ.

Ο κ. Αγγελίδης, ερωτώμενος για τα μετρητά που βρέθηκαν στο όχημα του 44χρονου, αφού κίνητρο ήταν η ληστεία, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, είπε ότι υπάρχει μια παραδοχή που διερευνάται, τονίζοντας ότι “τα ακριβής κίνητρα του φόνου ενδιαφέρουν την Αστυνομία”.

Πάντως, ο κ. Αγγελίδης χαρακτήρισε πολύ σημαντική εξέλιξη για την υπόθεση, τις συλλήψεις των τριών, οι οποίες έγιναν αφού προέκυψαν στοιχεία εναντίων τους, κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας, αναφέρει ότι εναντίων των τριών, διερευνώνται τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας ληστείας, απόπειρας ληστείας, κλοπής κινητού τηλεφώνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top