ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία καναλάρχη για «λάδωμα» υπαλλήλων της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία καναλάρχη για «λάδωμα» υπαλλήλων της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης

Η Αστυνομία, διερευνά υπόθεση χρηματισμού δύο υπαλλήλων της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, μετά από καταγγελία καναλάρχη, η οποία αρχικά είχε γίνει στον Γενικό Ελεγκτή.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (17/1), στην εκπομπή του Τρίτου προγράμματος του ΡΙΚ, “Πρωινό δρομολόγιο”, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σχολίασε το δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”, για καταγγελία καναλάρχη για χρηματισμό υπαλλήλων της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, ο παραπονούμενος κατάγγειλε ότι έδωσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε λειτουργούς της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης, προκειμένου το κανάλι του να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, στην καταγγελία, που αρχικά έγινε στον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας προτού διαβιβαστεί στην Αστυνομία, όταν ο παραπονούμενος σταμάτησε να πληρώνει, τότε είδε τα πρόστιμα να ανεβαίνουν δραματικά.

Πάντως, ο πρώτος που θα κληθεί για κατάθεση, σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, είναι ο ίδιος ο καναλάρχης, ενώ όπως εξήγησε μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, ο φάκελος θα σταλεί στην Νομική Υπηρεσία.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος
*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top