Ανοίγει απόψε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος – Πρόγραμμα και βαθμολογία

Ανοίγει απόψε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος – Πρόγραμμα και βαθμολογία

Με την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο μεταξύ του Εθνικού Άσσιας με την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα ανοίγει σήμερα η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Ο Εθνικός Άσσιας προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα και η Αμαθούς από το νικηφόρο 1-0 σε βάρος του Διγενή Ακρίτα Μόρφου.

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7954671

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου
Εθνικός Άσσιας – Αμαθούς (18:00)

Σάββατο 26 Ιανουαρίου (14:30)
Χαλκάνορας – Ολυμπιάδα Λυμπιών
Εθνικός Λατσιών – Αχυρώνας Λιοπετρίου
ΠΟ Ξυλοτύμπου – Ομόνοια Ψευδά
ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου -ΕΝΑΔ
Πέγεια 2014 – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα
Ελπίδα Αστρομερίτη – Κούρρης Ερήμης

Κυριακή 27 Ιανουαρίου (14:30)
Διγενής Ακρίτας Μόρφου – ΠΟ Ορμήδειας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.