ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μερικές ΑΛΗΘΕΙΕΣ για την ΑΕΚ…

Μερικές ΑΛΗΘΕΙΕΣ για την ΑΕΚ…

Σημασία έχει το τώρα και το ξέρουν καλά όλοι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Είναι αλήθεια πως έγιναν λάθη φέτος και πως η ομάδα τα πλήρωσε με εκείνο το αρνητικό σερί που έτρεξε στους αγώνες πρωταθλήματος. Ειδικοί δεν είμαστε, όμως φάνηκε πως οι κιτρινοπράσινοι έκαναν μια προετοιμασία…Ευρώπης μιας και στα προκριματικά πέταγαν φωτιές. Όλοι το βλέπαμε και γράφαμε πόσο όμορφα έπαιζε η ΑΕΚ. Όμως στην πορεία ήρθαν οι ομίλοι (καλοδεχούμενοι εννοείτε), όμως αυτοί οι επιπλέον αγώνες επιφέρουν κούραση και δυσκολίες (και αρκετά θετικά όμως).

Ορισμένες από τις αλήθειες είναι αυτές, υπάρχουν και άλλα που μπορούμε να πούμε και να γεμίσουμε τις γραμμές μας. Όμως η ουσία είναι αλλού. Να μάθουν όλοι από τα λάθη (εξάλλου αυτά είναι που σε κάνουν πιο δυνατό και σε διδάσκουν) και να μην τα επαναλάβουν. Πλέον με την έλευση Ιδιάκεθ φαίνεται πως τουλάχιστον σε θέμα ψυχολογίας η ομάδα ανέβηκε, οι παίκτες ξέρουν τον προπονητή και το αντίστροφο και βλέπουν το ντέρμπι με την Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή (27/1).

Ένα ντέρμπι που προσφέρεται για ολικό come back μιας και αν μια νίκη κόντρα στην Δόξα δεν λέει κάτι, η επιτυχία στα ντέρμπι σε εκτοξεύει σε όλους τους τομείς. Και η ΑΕΚ είναι κάτι που έχει ανάγκη. Την καλή εμφάνιση και το τρίποντο σε τέτοιο παιχνίδι, εξάλλου τα βαθμολογικά δεδομένα δεν τις επιτρέπουν να είναι ικανοποιημένη με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα.

Υ.Γ Θεωρώ πως η ομάδα είναι τώρα που έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τον κόσμο της. Δικαίωμα του κάθε ενός βέβαια το αν θα πάει γήπεδο ή όχι, όμως ο γραφών είναι της άποψης πως για να μπορείς να κρίνεις, οφείλεις και εσύ να δίνεις το παρών σου στα παιχνίδια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top