ΣΟΚ στην Παρί με Νεϊμάρ ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! – Τι φοβούνται οι Γάλλοι…

ΣΟΚ στην Παρί με Νεϊμάρ ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! – Τι φοβούνται οι Γάλλοι…

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στο παιχνίδι με την Στρασμπούρ είναι πολύ πιο σοβαρός από ότι αρχικά εκτιμηθεί, κάτι που σημαίνει ότι χάνει (τουλάχιστον) το πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δίχως την λάμψη του Νεϊμάρ θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Παρί Σεν Ζερμέν στις 12 Φεβρουαρίου!

Σύμφωνα με το RMC, ο Βραζιλιάνος σταρ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην αναμέτρηση με την Στρασμπούρ, δεν μπορεί καν να πατήσει το πόδι του και η συμμετοχή του στο Ολντ Τράφορντ είναι απίθανη.

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται στο Παρίσι ο γιατρός της σελεσάο Δρ. Λασμάρ για να εξετάσει τον Νεϊμάρ, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν έχει επιβαρύνει το σημείο, όπου έκανε πέρυσι την επέμβαση.

Το διάσημα της αποθεραπείας είναι ακόμα άγνωστο, πάντως στο Παρίσι εμφανίζονται απαισιόδοξοι ακόμα και στο ενδεχόμενο συμμετοχής στον επαναληπτικό της 6ης Μαρτίου, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο του χειρουργείο, κάτι που θα αφήσει τον Βραζιλιάνο για ακόμα περισσότερο καιρό εκτός γηπέδων!

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, έθεσε εκ νέου ως προϋπόθεση για την έναρξη διαπραγματεύσεων την αποδοχή της «κυριαρχίας» της τουρκοκυπριακής πλευράς, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία για λύση ομοσπονδίας «κενό περιεχομένου λόγο που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν».

BEST OF TOTHEMAONLINE