ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα τον… ΦΩΝΑΞΟΥΝ; Η στιγμή της μεγάλης απόφασης

Θα τον… ΦΩΝΑΞΟΥΝ; Η στιγμή της μεγάλης απόφασης

Συνεδρία έχει τη Δευτέρα (28-01) το διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης, όπου θα εξετάσει την κατάσταση στην ποδοσφαιρική ομάδα μετά και τη νέα ήττα που δέχθηκε από την ΑΕΚ στη 18η αγωνιστική.

Η διοίκηση Ανδρέα Παντελή θα εξετάσει και θέμα Γιούργκεν Στρέπελ, μιας και από ότι φαίνεται και δείχνει η εικόνα της ομάδας στα γήπεδα δεν τον σηκώνει άλλο να μένει στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης.

Διαβάστε: 

Δεν τον σηκώνει άλλο… Ο πρώτος βασικός υποψήφιος όταν χωρίσουν οι δρόμοι με Στρέπελ

Επικρατέστερο σενάριο την παρούσα χρονική στιγμή είναι πως η διοίκηση Παντελή θα αποφασίσει μέσα από τη συνεδρία το διαζύγιο με Γιούργκεν Στρέπελ, χωρίς να ξεκαθαρίζει ακόμη εάν θα τον καλέσουν να βρεθεί στη συνεδρία ή όχι, ή εάν θα έχει κάποια συνάντηση με παράγοντα της «Κυρίας» σε κάποια στιγμή τη Δευτέρα, για να καταθέσει και ο ίδιος ο Ολλανδός κόουτς τις δικές του θέσεις, απόψεις, για την επόμενη μέρα της Ανόρθωσης.

Ακολούθως, εάν παρθεί η απόφαση για διαζύγιο με Στρέπελ, τότε ο Ανδρέας Παντελή θα… τρέξει να κλείσει όσο πιο άμεσα γίνεται το θέμα νέου προπονητή, μιας και το ερχόμενο Σάββατο έχει ντέρμπι με Απόλλωνα η Ανόρθωση εντός έδρας.

Προτεραιότητα για την Ανόρθωση είναι ο εκλεκτός να έχει γνώση της Κυπριακής πραγματικότητας και φαντάζει μία καλή περίπτωση η επιλογή Νίκου Παναγιώτου.  Όλα, όμως, με την ώρα τους και όλα ρευστά, πιθανά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top