ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να επιβεβαιώσει τον «τίτλο» του φαβορί ο ΑΠΟΕΛ για το… +4 – (Πιθανή ενδεκάδα)

Να επιβεβαιώσει τον «τίτλο» του φαβορί ο ΑΠΟΕΛ για το… +4 – (Πιθανή ενδεκάδα)

Πανέτοιμος για να επαναφέρει τη διαφορά από τους διώκτες του Απόλλωνα και ΑΕΛ στους τέσσερις βαθμούς είναι ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος υποδέχεται το βράδυ της Δευτέρας (28/01, 19:00) στο ΓΣΠ την Αλκή, στο ματς που ολοκληρώνει τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και θέλουν να το επιβεβαιώσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Για να συμβεί αυτό και να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα την ομάδα της Αλκής, η οποία έχει αποδείξει πως είναι ικανή να κάνει τη ζημιά σε κάθε αντίπαλο και φυσικά, να πιάσουν τα γνωστά στάνταρ απόδοσης τους όταν αγωνίζονται στην έδρα τους.

Ο Πάολο Τραμετσάνι μελέτησε με κάθε λεπτομέρεια την ομάδα της Λάρνακας και έχει καταστρώσει τα πλάνα του έχοντας ως πρώτιστο στόχο το γρήγορο γκολ, για να καταφέρει από νωρίς να… «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα και να «απελευθερώσει» τα πόδια των παικτών του, ενόψει της συνέχειας της αναμέτρησης.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να ακολουθήσει την επιτυχημένη «συνταγή» των τελευταίων αγωνιστικών, προχωρώντας όπως όλα δείχνουν σε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Καρλάο (λογικά…) να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Ιωάννου και τον Τάμαρι να παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από το Asian Cup.

Αν όμως ο Ιορδανός άσος μείνει στον πάγκο για λόγους ξεκούρασης, τότε υποψήφιοι για την ενδεκάδα είναι οι Εφραίμ και Μπάλογκ.

Από εκεί και πέρα, «σίγουροι» θεωρούνται» οι εννιά από τους έντεκα. Πρόκειται για τους Βάτερμαν, Νσούε, Μερκή, Βούρο, Καζού, Μοράις, Σόουζα, Ζαχίντ και Νατέλ, εκτός κι αν επιφυλάσσει κάποια έκπληξη ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top