ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για δύο μέρες 16χρονος- Δεν έδωσε εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε στην ταράτσα

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για δύο μέρες 16χρονος- Δεν έδωσε εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε στην ταράτσα

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 16χρονου για υπόθεση διάρρηξης σχολικού κτιρίου και κλοπή, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτοικος Πάφου 16 ετών, εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής 27/1, εντός σχολικού κτιρίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης κτιρίου, διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Συγκεκριμένα γύρω στις 8μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε σχολικό κτίριο στην Πάφο για έρευνα, μετά από ενημέρωση ότι ήχησε ο συναγερμός του σχολείου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι αριθμός σχολικών αιθουσών είχαν παραβιαστεί, ενώ στην οροφή εντοπίστηκε ο 16χρονος.

Εναντίον του 16χρονου, ο οποίος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την εκεί παρουσία του, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου, από τις αίθουσες που παραβιάστηκαν, δεν φαίνεται να έχει κλαπεί οτιδήποτε, πέραν από δέσμες κλειδιών των αιθουσών, οι οποίες εντοπίστηκαν στη συνέχεια στην αυλή του σχολείου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top