Στα μαχαίρια Δήμος Λεμεσού και δημοτική ομάδα ΑΚΕΛ: Οσμή σκανδάλου σε προαγωγή υπαλλήλου

Στα μαχαίρια Δήμος Λεμεσού και δημοτική ομάδα ΑΚΕΛ: Οσμή σκανδάλου σε προαγωγή υπαλλήλου

Για απαράδεκτη στάση του Δημάρχου και μερίδας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεμεσού, σε σχέση με τη διαδικασία προαγωγής υπαλλήλου, κάνει λόγο η δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ, με το Δήμο Λεμεσού να απαντά ότι η καταγγελία είναι ατεκμηρίωτη και όλα γίνονται με δημοκρατικές διαδικασίες.



Το θέμα προέκυψε κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεμεσού, όταν συζητήθηκε η προαγωγή υποψήφιων λειτουργών του Δήμου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε πρωινή ανακοίνωση της, η δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ, "η απαράδεκτη στάση του Δημάρχου και μερίδας του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε σαν αποτέλεσμα τον παραμερισμό, κατά τις προαγωγές, εξαίρετου λειτουργού, η οποία υπερτερούσε σε αξία και αρχαιότητα, είχε τη σύσταση της υπηρεσίας και ήταν άριστη στην προφορική συνέντευξη".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE