ΜΕΝΕΟΥ: 35χρονος τα ήπιε από το πρωί και πήρε τους δρόμους - Αντί 9mg, 189

ΜΕΝΕΟΥ: 35χρονος τα ήπιε από το πρωί και πήρε τους δρόμους - Αντί 9mg, 189

Στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων που διενεργούσαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 9.10 το πρωί της Κυριακής 3/2 στη λεωφόρο Ελευθερίας στο Μενεού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια του προκαταρτικού ελέγχου αλκοτέστ που διενεργήθηκε στον 35χρονο, η ένδειξη ήταν 189μg αντί 9 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο ενώ η τελική ένδειξη ήταν 96μg.

Ο 35χρονος συνελήφθη και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι αύριο 4 Φεβρουαρίου, 2019 όπου θα παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου για να καταχωρηθεί άμεσα η υπόθεση εναντίον του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE