ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζήτησε ΤΡΕΙΣ παίκτες από τη ΡΕΑΛ ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Τι θα πράξει η Γιουβέντους…

Ζήτησε ΤΡΕΙΣ παίκτες από τη ΡΕΑΛ ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Τι θα πράξει η Γιουβέντους…

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σήμερα γενέθλια και η Γιουβέντους ετοιμάζεται να του κάνει τριπλό δώρο έστω και… ετεροχρονισμένα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Tuttosport», η διοίκηση των «μπιανκονέρι» αναμένεται να κάνει, το προσεχές καλοκαίρι, κίνηση για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, τους οποίους φέρεται να έχει ζητήσει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της ομάδας.

Ποιοι είναι αυτοί; Μαρσέλο, Ίσκο και Χάμες Ροδρίγκες. Δηλαδή, τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Βραζιλιάνος και ο Ισπανός δεν διανύουν την καλύτερη περίοδό τους στη «βασίλισσα» και τα σενάρια για αποχώρησή τους στο τέλος της φετινής σεζόν έχουν αρχίσει εδώ και καιρό.

Από την άλλη, ο Κολομβιανός αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπάγερν, αλλά οι Βαυαροί δεν έχουν πρόθεση να τον αγοράσουν, ενώ οι άνθρωποι της Ρεάλ δεν δείχνουν διάθεση να τον κρατήσουν.

Έτσι, η Γιουβέντους είναι πολύ πιθανό να κινηθεί και για τους τρεις ώστε και να ενισχυθεί ουσιαστικά, αλλά και να χάνει το… χατίρι του Ρονάλντο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top