Το χόντρυναν άγρια το παιχνίδι…

Το χόντρυναν άγρια το παιχνίδι…

Χοντραίνει άσχημα η υπόθεση της ένστασης του Απόλλωνα, κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση, για αντικανονική συμμετοχή, όπως υποστηρίζουν, του Νιγηριανού τερματοφύλακα Ουζόχο.

Ο Απόλλωνας προχώρησε την υπόθεση και στην αστυνομία, αφού ισχυρίζονται ότι παρουσιάστηκαν πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά ενώπιον της αρμόδιας υπηρεσίας του ΚΟΑ, για την έκδοση δελτίου υγείας στον παίχτη.

Σε ψεσινή (5/2) μακροσκελή ανακοίνωση η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας, χαρακτηρίζει ανεπαρκές το πόρισμα του ΚΟΑ, επισημαίνοντας... Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Είμαστε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε τις εξελίξεις είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE