Ο Μπράιαν Ανγκούλο της Πάφου πέτυχε το καλύτερο τέρμα της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta, σύμφωνα με την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ.
Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο μια όμορφη ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του, πετυχαίνοντας με κεφαλιά το τέρμα που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του σε βάρος του ΑΠΟΕΛ.
Από τον ίδιο αγώνα και το δεύτερο καλύτερο τέρμα και ήταν αυτό που πέτυχε ο Εμίλιο Ενσούε ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Μαρίνος Τζιωνής της Ομόνοιας ήταν ο σκόρερ του τέρματος που συμπληρώνει την πρώτη τριάδα των καλύτερων τερμάτων της αγωνιστικής.
Τα καλύτερα τέρματα επιλέγονται κάθε αγωνιστική από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ, με τη χορηγία της Bet On Alfa.
Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.