ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ: Αναμένεται το πόρισμα για το θάνατό του- Δεν είχε πληροφορηθεί η μητέρα του τα «μαύρα μαντάτα»

ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ: Αναμένεται το πόρισμα για το θάνατό του- Δεν είχε πληροφορηθεί η μητέρα του τα «μαύρα μαντάτα»

14:46 - Το απόγευμα της Πέμπτης 7/2 αναμένει να έχει το πόρισμα της έρευνας που έχει διαταχθεί για το θάνατο του 34χρονου άνδρα ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), Νίκος Πολύζος, ο οποίος ανέφερε ότι μέχρι την Παρασκεύη θα δοθεί στη δημοσιότητα περιληπτικά το τι έχει γίνει.

Ο κ. Πολύζος μιλούσε ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας η οποία  είχε ζητήσει ενημέρωση από τους αρμόδιους για τον ιό της γρίπης Α.  

«Ξέρω το περιστατικό στη Λάρνακα, έχω ήδη διατάξει διοικητική εξέταση και θα έχω το πόρισμα στις 1500», είπε.

Προφανώς, ανέφερε, έχω μιλήσει και με τους υπεύθυνους και τους δύο επιστημονικούς διευθυντές, αλλά και τους δύο διευθυντές των κλινικών που εμπλέκονται παθολογικό στη Λάρνακα και εντατικής θεραπείας. Δεν είμαι γιατρός, συνέχισε, αλλά με την εμπειρία μου δεν κρίνω ότι οι γιατροί μας δεν ακολούθησαν αυτά που έπρεπε να ακολουθήσουν.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι θα πρέπει να αναμένεται το πόρισμα και είπε ότι «θα δημοσιοποιήσουμε εν περιλήψει μέχρι αύριο το τι έχει γίνει».

Σε δηλώσεις του μετά την συνεδρία εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος, η οποία να θυμίσουμε ότι ακύρωσε την προγραμματισμένη για την Πέμπτη 7/2 κηδεία του 34χρονου, ώστε να διενεργηθεί νέα νεκροτομή.

Στην εκπομπή του OMEGA «Ενημέρωση Τώρα» με τον Ονούφριο Σωκράτους, η αδελφή του 34χρονου Σταύρου ανέφερε ότι ακόμα η μητέρα της δεν πληροφορήθηκε τα «μαύρα μαντάτα» για το ξαφνικό χαμό του γιου της, ο οποίος αφήνει ορφανή και την 14χρονη κόρη του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top