Θέμα Ουζόχο: Στην ιδια ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ο ΚΟΑ…

Θέμα Ουζόχο: Στην ιδια ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ο ΚΟΑ…

Η συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του ΚΟΑ (7/2) ολοκληρώθηκε.

Στην συνεδρία συζητήθηκε η σημερινή (7/2) επιστολή του Απόλλωνα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και όπως φαίνεται η γραμμή πλεύσης του ΚΟΑ δεν αλλάζει. Είναι ίδια δηλαδή με την ανακοίνωση που εξέδωσε προ ημερών (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και δεν διαφοροποιήσε την θέση του το ΔΣ του οργανισμού παρά την πίεση της νέας επιστολής του Απόλλωνα.

Αυτό το κλίμα επικράτησε στην σημερινή απογευματινή συνεδρία όμως είναι δεδομένο πως αν υπάρξει πόρισμα από την Αστυνομία ότι είναι πλαστά τα ιατρικά πιστοποιητικά που κατάθεσαν για τον Ουζόχο, τότε αναγκαστικά το ΔΣ του ΚΟΑ θα πρέπει να αναδιπλωθεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE