Θέμα Ουζόχο: Στην ιδια ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ο ΚΟΑ…

Θέμα Ουζόχο: Στην ιδια ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ο ΚΟΑ…

Η συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του ΚΟΑ (7/2) ολοκληρώθηκε.

Στην συνεδρία συζητήθηκε η σημερινή (7/2) επιστολή του Απόλλωνα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και όπως φαίνεται η γραμμή πλεύσης του ΚΟΑ δεν αλλάζει. Είναι ίδια δηλαδή με την ανακοίνωση που εξέδωσε προ ημερών (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και δεν διαφοροποιήσε την θέση του το ΔΣ του οργανισμού παρά την πίεση της νέας επιστολής του Απόλλωνα.

Αυτό το κλίμα επικράτησε στην σημερινή απογευματινή συνεδρία όμως είναι δεδομένο πως αν υπάρξει πόρισμα από την Αστυνομία ότι είναι πλαστά τα ιατρικά πιστοποιητικά που κατάθεσαν για τον Ουζόχο, τότε αναγκαστικά το ΔΣ του ΚΟΑ θα πρέπει να αναδιπλωθεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE